Ben je op zoek naar koers?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over koers
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis tickets voor lokale activiteiten via Het Nieuwsblad

Ben jij klaar om toerist in eigen land te spelen? Goed nieuws, dankzij Het Nieuwsblad kan jij 3 gratis tickets scoren voor activiteiten en tentoonstellingen op eigen bodem! Via de gratis app van Het Nieuwsblad kan jij je gratis tickets verzilveren voor jouw 3 favoriete activiteiten. Ga jij het Atomium, Jenevermuseum, Modemuseum of KOERS eens verkennen?... Lees verder »

Ontdek de deelnemende activiteiten »
Actie afgelopen

Gratis Veldritgids bij Het Nieuwsblad

Liefhebbers van veldrijden, rep jullie op zaterdag 31 oktober naar de krantenwinkel, want bij de weekendkrant van Het Nieuwsblad krijg je de Veldritgids volledig gratis. In de gids kom je alles te weten over het aangepaste seizoen, met onder meer een ploegenoverzicht van de mannen en de vrouwen, een voorstelling van alle parcoursen en een... Lees verder »

Lees meer over de Veldritgids »
Actie afgelopen

1.000 gratis pintjes als een Belg wint op de Primus Classic

Goed nieuws voor fans van wielersport! Op zaterdag 15 september zie je profrenners live aan het werk op het gratis wielerevent Primus Classic in Haacht. Duim alvast dat een Belgische renner als eerste over de eindmeet komt, want dan trakteert Brouwerij Haacht op 1.000 gratis pintjes! De voorbije jaren groeide de Primus Classic uit tot een gevestigde waarde in... Lees verder »

Kom gratis naar de Primus Classic  »