Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis kans op Dizzle puzzelmagazine voor kinderen

Aanbieding afgelopen 29/04/2020 Gratis Magazines, Gratis Spelletjes
Dizzle Puzzelmagazine

Het zijn niet enkel volwassenen die zich soms vervelen tijdens deze lock-down, ook de kleintjes kunnen wat afleiding gebruiken. Nu school en buiten spelen met vrienden wegvalt, hebben ook zij wat tijd te veel. Je wilt je kind natuurlijk niet 24/7 de tablet of smartphone geven, en zelf heb je ook niet altijd tijd voor hen. Gelukkig hebben wij de ideale oplossing : De Dizzle puzzleboekjes! 

Door de interessante patronen, raadsels, kleuren en puzzels geef je je kleinste niet enkel iets om zich mee bezig te houden, je traint er ook nog eens zijn of haar brein mee. Door mee te doen aan het Dizzle puzzelonderzoek en een vijftal vragen te beantwoorden maak je nu kans op zo’n gratis puzzelmagazine voor je kind!

Wacht niet langer en maak je kind blij met een gratis puzzelmagazine.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!