Ben je op zoek naar puzzel?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over puzzel
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis PuzzelBrein boekje + kans op ruim € 20.000

Het weer is uitnodigend om buiten te genieten van de zon en even te ontstressen. Bij PuzzelBrein ontvang je tijdelijk een gratis promotie exemplaar t.w.v. € 12,50. Dit boekje hoort niet bij het abonnement en is geheel vrijblijvend! Maak door middel van dit gratis boekje kennis met PuzzelBrein. De boekjes zitten vol sudoku’s, kruiswoordraadsels, Zweedse... Lees verder »

Ontvang een gratis PuzzelBrein exemplaar »

Gratis kans op Dizzle puzzelmagazine voor kinderen

Het zijn niet enkel volwassenen die zich soms vervelen tijdens deze lock-down, ook de kleintjes kunnen wat afleiding gebruiken. Je wilt je kind natuurlijk niet 24/7 de tablet of smartphone geven, en zelf heb je ook niet altijd tijd voor hen. Gelukkig hebben wij de ideale oplossing : De Dizzle puzzleboekjes!  Door de interessante patronen,... Lees verder »

Win een gratis Dizzle puzzelmagazine »
Actie afgelopen

Gratis Keizer Karel bier

Tijdens de eerste helft van juni kan je in een aantal Belgische cafés terecht voor een gratis biertje van Keizer Karel. Beantwoord de vraag op de website (antwoord: “Espace”), en je krijgt toegang tot een lijst van alle cafés die aan de actie deelnemen. Ben je onder de 35 jaar, moet je wel een puzzel oplossen... Lees verder »

 »