Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis kans op e-scooter bij Nationale Test quiz

07/05/2020 Gratis Producten, Gratis Wedstrijden
e-scooter

Zit jij in met je verbruik en wat dit doet voor het milieu? Er is een manier om te weten welke apparaten meer verbruiken dan andere: de verbruik test van Nationale Test. Bij elke vraag probeer jij te raden wat het meest verbruikt en waarom, zo kan je een stuk geld besparen op je volgende energie rekening!

Bovendien maak je kans op een geweldige prijs: een e-scooter ter waarde van € 1899! Hiermee kan je op een rustige en vooral ecologische manier rondrijden! Met het moderne design en comfortabele zadel wordt dit snel je favoriete voertuig.

Waar wacht je nog op? Vul de vragen in en val misschien in de prijzen!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!