Ben je op zoek naar rijden?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over rijden
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis autoverzekeringen vergelijken bij Hopala

Een auto kopen is een dure en belangrijke investering. Het is dan ook verschrikkelijk als er iets met je wagen gebeurt, denk maar aan diefstal, een ongeluk, waterschade of een fabrieksfout. Gelukkig kan dat voorkomen worden door een deftige autoverzekering! Een autoverzekering kiezen kan een moeilijke opdracht zijn: bij welk bedrijf ga je best een... Lees verder »

Vergelijk gratis autoverzekeringen »
Actie afgelopen

Win een Mini!

De auto mag dan wel de naam Mini dragen, de mogelijkheden waaruit je kan kiezen zijn eerder maxi te noemen! Zo kan je zelf jouw favoriete kleur aanduiden uit een mooi kleurenpalet waaronder Midnight Black, Ice Blue en Pepper White. Vervolgens wordt het tijd om jouw Mini verder uit te bouwen met een stel stoere... Lees verder »

Doe mee en win een Mini »
Actie afgelopen

Gratis Potver-pot én sms-ticket van De Lijn

Uit onderzoek blijkt dat er heel wat afgevloekt wordt in onze auto’s! Vervoersmaatschappij De Lijn heeft hier alvast een ludieke oplossing voor en deelt gratis Potver-potten uit! Potver-potten? Inderdaad! De volgende keer dat je het vloeken niet kan laten, stop je een euro in de Potver-pot. Voor je het goed en wel beseft, heb je... Lees verder »

Ga voor een gratis Potver-pot én sms-ticket van De Lijn »
Actie afgelopen

Gratis houder voor boorddocumenten

Liggen je boorddocumenten (bewijs van inschrijving, verzekeringen, …) los in het handschoenkastje van je auto? Bestel een gratis boorddocumentenhouder bij de politie, die stuurt een plastic map met plaats voor al je documenten gratis naar je op. Je kan ook stickers, brochures en andere informatie gratis bestellen. De boorddocumentenhouder staat op de tweede pagina.... Lees verder »

 »