Uit onderzoek blijkt dat er heel wat afgevloekt wordt in onze auto's! Vervoersmaatschappij De Lijn heeft hier alvast een ludieke oplossing voor en deelt gratis Potver-potten uit!

Potver-potten? Inderdaad! De volgende keer dat je het vloeken niet kan laten, stop je een euro in de Potver-pot. Voor je het goed en wel beseft, heb je volgens De Lijn genoeg voor een vervoersbewijs.

Op zaterdag 19 en 26 oktober kan je op een aantal plaatsen in Vlaanderen terecht voor een gratis Potver-pot, en dit tussen 13u en 17u. Het volledige overzicht staat op onderstaande link. Snel zijn is wel nodig, want de gegeeerde potten zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt!

Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, deelt De Lijn ook nog 20.000 gratis sms-tickets uit zodat je de wagen even aan de kant kan laten. Vul je gegevens in en ontvang per mail alle verdere richtlijnen om je gratis ticket ter waarde van 1,40 euro te activeren.

Je kan je gratis vervoersbewijs aanvragen, activeren én gebruiken tot en met 31/12/2013. Enkel de verzendkosten (0,15 euro per sms-ticket) worden via je mobiele operator doorgerekend.