Ben je op zoek naar vervoer?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over vervoer
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis autoverzekeringen vergelijken bij Hopala

Een auto kopen is een dure en belangrijke investering. Het is dan ook verschrikkelijk als er iets met je wagen gebeurt, denk maar aan diefstal, een ongeluk, waterschade of een fabrieksfout. Gelukkig kan dat voorkomen worden door een deftige autoverzekering! Een autoverzekering kiezen kan een moeilijke opdracht zijn: bij welk bedrijf ga je best een... Lees verder »

Vergelijk gratis autoverzekeringen »
Actie afgelopen

Taxidienst Uber dit weekend gratis!

Nog tot zondagochtend 21 september om 6 uur ’s morgens kan je in Brussel gratis gebruik maken van de taxidienst Uber. Deze actie komt er naar aanleiding van de Week van Vervoering, die dit weekend afloopt. Filip Nuytemans, manager van Uber, voegt er nog aan toe dat Uber andere domeinen, zoals pakjesbezorging en het vervoer... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis Potver-pot én sms-ticket van De Lijn

Uit onderzoek blijkt dat er heel wat afgevloekt wordt in onze auto’s! Vervoersmaatschappij De Lijn heeft hier alvast een ludieke oplossing voor en deelt gratis Potver-potten uit! Potver-potten? Inderdaad! De volgende keer dat je het vloeken niet kan laten, stop je een euro in de Potver-pot. Voor je het goed en wel beseft, heb je... Lees verder »

Ga voor een gratis Potver-pot én sms-ticket van De Lijn »
Actie afgelopen

Win een mountainbike

Doe mee aan de wedstrijd, je kan een dames- of herenfiets winnen! De wedstrijdvraag luidt: welke van de afgebeelde fietsen is een ATB fiets? ATB is geen merknaam, maar een afkorting voor ‘All Terrain Bicycle’, ofwel gewoon ‘mountainbike’. ATB fietsen hebben dikke banden met profiel voor comfort en extra grip, zodat je gemakkelijker op onverharde... Lees verder »

 »