Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


Ben jij op zoek naar gratis Tram?


Gratis.be verzamelt alle aanbiedingen en websites die met tram te maken hebben.
Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is!
Is een aanbieding afgelopen? Niet getreurd, schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van nieuwe acties!

 

NYE gratis bus

Is Brussel jouw regio en heb jij leuke plannen om nieuwjaar stevig te vieren?

Laat je veilig en gratis thuisbrengen met de metro, tram of bus dankzij MIVB tijdens de jaarwisseling.

Het volledige MIVB net zal gratis zijn vanaf middernacht (31/12) tot aan het begin van de dienst (01/01).

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
De Lijn openbaar vervoer gratis

Ben je ook van plan om op Open Monumentendag leuke dingen te bezoeken? Met de auto naar de stad zal dan geen lachertje zijn om wille van de drukte.

De Lijn is hierop voorzien en schenkt je op Open Monumentendag gratis openbaar vervoer! Vul de bon in en geef deze op 8 september aan je bus-of tramchaffeur. Hiervoor zal je een dagpas voor 2 personen in de plaats mogen ontvangen.

Deze actie is enkel geldig op Open Monumentendag. Geniet met jullie tweetjes de hele dag van gratis vervoer met De Lijn.

gratis openbaar vervoer de lijn

Gaat jouw tiener binnenkort na de zomervakantie naar het eerste jaar van het middelbaar? Maak je dan geen zorgen over het vervoer!

Eerstejaars krijgen voor de maand september een gratis bus- en tramabonnement bij De Lijn.

Dankzij dit proefabonnement wilt de vervoersmaatschappij jongeren laten kennis maken met het openbaar vervoer en het nemen ervan stimuleren.

Vul het online formulier in en ontvang een gratis Buzzy Pazz probeerabonnement. Let op, registreren kan tot 30 juni.

Het openbaar vervoer nemen is niet alleen handiger, maar ook veel ecologischer!

Gratis MIVB-ticket Couleur Cafe

Ga je dit weekend naar Couleur Café? Dit keer hoef je je geen zorgen te maken over de heen- en terugrit!

Je kan het hele weekend gratis reizen met de tram of metro in het Brussels Gewest. MIVB zet bovendien gratis pendelbussen in die tot je tot 3u ’s nachts naar huis brengen.

Je kan je gratis MIVB-ticket verkrijgen door je unieke EventPass-code in te voeren bij aankoop van je tram- of metroticket. Deze pas kan je krijgen aan elke GO-verkoopautomaat met behulp van de 9-cijferige code op je festivalticket in.

Veel festivalplezier!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

gratis blue bike

Zou je graag het openbaar vervoer naar je werk nemen maar rijdt de bus of tram niet tot voor de deur? Neem dan een Blue-Bike voor de rest van de afstand!

Als je een abonnement van De Lijn hebt, krijg je er nu een gratis jaarabonnement van Blue-Bike erbij! Blue-Bike is een systeem van deelfietsen. Op verschillende locaties kan je een fiets uitlenen.

Het systeem van deelfietsen telt nu 60 locaties dichtbij tram-, bus- en treinstations en aan verschillende park-and-rides verspreid over Vlaanderen. Het plan is om het aantal locaties te verdubbelen binnen de 5 jaar.

Je hebt dus geen excuus meer om niet met het openbaar vervoer naar je werk te gaan als je een abonnement van De Lijn hebt!

Bekijk snel de verschillende locaties.

bus2

Ben jij het ook zo beu om geen parkeerplaats te vinden in Antwerpen? Parkeer je auto dan op één van de 9 Park and Rides en ontvang een gratis m-ticket van De Lijn.

Hoe krijg je je gratis ticket?

  • Parkeer je op een Park and Ride in of rond Antwerpen.
  • Download de 4411-app en maak een account aan.
  • Geef de nummerplaat van de geparkeerde auto in.

Het ticket is 60 minuten geldig na activatie. De actie loopt tot 31 augustus 2019 of tot de voorraad strekt.

Geen zin meer in parkeerstress? Download dan nu de 4411-app en maak volledig gratis gebruik van het openbaar vervoer!

de lijn gratis bussen

Met oudejaar drink je wel eens wat meer dan gewoonlijk. De auto laat je die avond dan ook beter thuis. De bus of tram nemen is een veel beter idee, zeker als je voordelig kan reizen!

Voor maar € 4,15 reis je de hele nacht en ochtend met de bus, tram en speciale feestritten. Enkel de Limburgse snellijnen horen daar niet bij.

Hoe werkt het?

  • Sms ‘Event’ naar 4884 en reis van 31 december (vanaf 18 uur) tot 1 januari (tot 23.59 uur) voor maar € 4 + € 0,15 mobiele operatorkosten
  • Tickets zijn ook te koop in de Lijnwinkels vanaf 17 december
  • Eveneens te koop bij de bus- of tramchauffeur op 31 december

Op sommige plaatsen worden er zelfs gratis feestbussen ingezet, zoals in Oost-Vlaanderen en in de Druivenstreek (Vlaams-Brabant).

Met het openbaar vervoer reizen met oudejaar? Profiteer van de acties van De Lijn en reis de hele nacht voor maar enkele euro’s!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Gratis probeerabonnement van De Lijn

Aanbieding afgelopen 19/08/2018 Gratis Diensten
De Lijn gratis maandabonnement

Maakt jouw kind straks ook de overstap naar de middelbare school? Gaat hij of zij met de bus, tram of trein?

Om het gebruik van het openbaar vervoer bij jongeren te stimuleren deelt De Lijn gratis probeerabonnementen uit aan alle Vlaamse jongeren die in september naar het middelbaar gaan!

Hoe? Door gebruik te maken van de gegevens in het Rijksregister kan De Lijn al deze jongeren aanschrijven. Zijn ontvangen binnenkort een brief waarin een magneetkaart met een gratis maandabonnement zit. Dat is geldig van 25 augustus t.e.m. 30 september, voor zowel bus als tram.

Leuk initiatief? Je hoeft niets te doen om het proefabonnement te ontvangen. Dat gebeurt automatisch met de post!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
Mobiele Maandag

Ben jij het ook beu om elke dag met de auto in de file te staan? Doe dan eens mee aan #MobieleMaandag!

Dat wil zeggen: 1 dag per week probeer je op je werk te geraken zonder je auto te gebruiken. Dat kan te voet, met de fiets, de trein, de bus, de tram, de step, de wagen tot de P+R, … Of een combinatie van deze vervoersmiddelen zijn.

Doe nu mee met dit leuke initiatief van De Lijn en ontvang 2 sms-tickets gratis!

De actie start elke week op maandag. En wie weet verplaats jij je binnenkort ook op dinsdag zonder auto naar het werk? En woensdag?

Vul jouw gegevens in en doe mee!

Shoppen in de stad is leuk en gezellig, alleen jammer dat die parkeerstress er altijd mee gepaard gaat…

Het kan gelukkig ook anders! Met bus en tram verplaats je je gemakkelijk van, naar en door Gent, en dit tot in het hart van de autovrije binnenstad.

En om je dit zelf te laten ervaren, krijg je 4 gratis sms-tickets van De Lijn in Gent cadeau!

Vul meteen je gegevens in en klik op verzenden. Je zal een e-mail ontvangen met alle praktische info over de sms-tickets.

Je kan de gratis tickets gebruiken van 3 tot en met 30 april 2017. In totaal worden er 25.000 tickets uitgedeeld.

Na gebruik van je 4 sms-tickets krijg je opnieuw een e-mail met daarin de vraag of je 4 extra gratis sms-tickets wilt.

Beantwoord een korte vragenlijst en ontvang opnieuw 4 sms-tickets. In totaal krijg je dus 8 sms-tickets, toch een mooi cadeau van € 16!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Gratis sms-ticket van De Lijn

Aanbieding afgelopen 22/12/2013 Gratis Producten

Om mensen warme te maken om met de tram of de bus naar de stad te komen, delen De Lijn en Stad Gent 10.000 sms-tickets uit, exclusief de communicatiekost van 0,15 euro die door je mobiele operator aangerekend wordt.

Als je de stad met de bus of tram bezoekt, ben je meteen verlost van alle stress die bij het zoeken naar een geschikte parkeerplaats komt kijken en komt ook het vervelende stressmannetje van De Lijn jou niet nog meer opjagen!

Bussen en trams genoeg om de eindejaarsperiode door te komen, want De Lijn zet tijdens de koopweekens en de eindejaarsperiode extra trams en bussen in om reizigers comfortabel naar het centrum te brengen.

Via onderstaande link kan je eenvoudig je gratis sms-ticket aanvragen. Het eerste sms-ticket dat je ten laatste op 31/01 activeert én gebruikt, zal niet aangerekend worden, op de communicatiekost van 0,15 euro na.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Uit onderzoek blijkt dat er heel wat afgevloekt wordt in onze auto’s! Vervoersmaatschappij De Lijn heeft hier alvast een ludieke oplossing voor en deelt gratis Potver-potten uit!

Potver-potten? Inderdaad! De volgende keer dat je het vloeken niet kan laten, stop je een euro in de Potver-pot. Voor je het goed en wel beseft, heb je volgens De Lijn genoeg voor een vervoersbewijs.

Op zaterdag 19 en 26 oktober kan je op een aantal plaatsen in Vlaanderen terecht voor een gratis Potver-pot, en dit tussen 13u en 17u. Het volledige overzicht staat op onderstaande link. Snel zijn is wel nodig, want de gegeeerde potten zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt!

Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, deelt De Lijn ook nog 20.000 gratis sms-tickets uit zodat je de wagen even aan de kant kan laten. Vul je gegevens in en ontvang per mail alle verdere richtlijnen om je gratis ticket ter waarde van 1,40 euro te activeren.

Je kan je gratis vervoersbewijs aanvragen, activeren én gebruiken tot en met 31/12/2013. Enkel de verzendkosten (0,15 euro per sms-ticket) worden via je mobiele operator doorgerekend.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Gratis probeerpas De Lijn

Aanbieding afgelopen 13/05/2013 Gratis Producten

dagpasdelijnDe Lijn zet jou voor een dilemma: ofwel ga je voor nog meer autostress en kan je gratis de gps-stem van het stressmannetje downloaden, ofwel zeg je de autostress vaarwel en vraag je een gratis dagpas voor De Lijn aan. Misschien overtuigt het jou wel om de wagen voorgoed thuis te laten?

Vooral de stad bezoeken met de auto is soms echt geen lachertje… Druk verkeer, weinig tot geen vrije parkeerplaatsen en als je dan al parking gevonden hebt, mag je er nog goed voor betalen ook!

Met de gratis dagpas reis je gratis met bus of tram en mag je de verkeersstress toch al voor één dag thuislaten. Laat je gegevens op onderstaande link achter en de probeerpas belandt weldra in je brievenbus!

Wees er wel snel bij, de actie is beperkt tot 10.000 dagpassen!

 

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Gratis reizen met de Lijn

Aanbieding afgelopen 27/01/2013 Gratis Diensten

Vervoersmaatschappij De Lijn geeft gratis abonnementen aan bepaalde personen.DeLijn_592x392 Misschien weet je zelf nog niet dat jij tot deze categorie behoort!

Een greep uit de meest voorkomende categorieën:

– Kinderen jonger dan 6 jaar
– Omnipas 65+
– Oorlogsinvaliden
– Personen met een handicap
– Journalisten
– Werkzoekenden met beroepsopleidingscontract

Misschien heb jij of iemand van je gezin wel recht op een gratis abonnement van de lijn.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.


Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!

De allerbeste aanbiedingen