Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis probeerpas De Lijn

Aanbieding afgelopen 13/05/2013 Gratis Producten

dagpasdelijnDe Lijn zet jou voor een dilemma: ofwel ga je voor nog meer autostress en kan je gratis de gps-stem van het stressmannetje downloaden, ofwel zeg je de autostress vaarwel en vraag je een gratis dagpas voor De Lijn aan. Misschien overtuigt het jou wel om de wagen voorgoed thuis te laten?

Vooral de stad bezoeken met de auto is soms echt geen lachertje… Druk verkeer, weinig tot geen vrije parkeerplaatsen en als je dan al parking gevonden hebt, mag je er nog goed voor betalen ook!

Met de gratis dagpas reis je gratis met bus of tram en mag je de verkeersstress toch al voor één dag thuislaten. Laat je gegevens op onderstaande link achter en de probeerpas belandt weldra in je brievenbus!

Wees er wel snel bij, de actie is beperkt tot 10.000 dagpassen!

 


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties (3)

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!