Ben je op zoek naar bus?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over bus
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis probeerabonnement De Lijn voor 12-jarigen

Gaat je kind volgend schooljaar naar het eerste middelbaar? Laat hem of haar dan 1 maand gratis gebruik maken van de bussen en trams van vervoersmaatschappij De Lijn. De Lijn biedt alle jongeren die voor het eerst naar het middelbaar gaan en gratis probeerabonnement aan waarmee ze de hele maand september volledig gratis met bus... Lees verder »

Registreer je voor het probeerabonnement van De Lijn »

Gratis Buzzy Pazz abonnement voor september van De Lijn

Gaat jouw tiener binnenkort na de zomervakantie naar het eerste jaar van het middelbaar? Maak je dan geen zorgen over het vervoer! Eerstejaars krijgen voor de maand september een gratis bus- en tramabonnement bij De Lijn. Dankzij dit proefabonnement wilt de vervoersmaatschappij jongeren laten kennis maken met het openbaar vervoer en het nemen ervan stimuleren. Vul... Lees verder »

Ontvang een gratis probeerabonnement »
Actie afgelopen

Maak gratis een 'vanuit ons kot-krant'

Skypen, videochatten via Messenger en WhatsApp, allemaal leuk, maar zeker geen evidentie voor oudere mensen. En dat hebben ze bij de Vlaamse Ouderenraad en de Koning Boudewijnstichting goed begrepen. Ze hebben de ‘vanuit ons kot-krant’ in het leven geroepen. Dankzij dit initiatief kan je wekelijks online een krantje aanmaken dat uiteindelijk in papieren vorm bij... Lees verder »

Publiceer je eerste gratis familiekrant »
Actie afgelopen

Gratis Potver-pot én sms-ticket van De Lijn

Uit onderzoek blijkt dat er heel wat afgevloekt wordt in onze auto’s! Vervoersmaatschappij De Lijn heeft hier alvast een ludieke oplossing voor en deelt gratis Potver-potten uit! Potver-potten? Inderdaad! De volgende keer dat je het vloeken niet kan laten, stop je een euro in de Potver-pot. Voor je het goed en wel beseft, heb je... Lees verder »

Ga voor een gratis Potver-pot én sms-ticket van De Lijn »