Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Maak gratis een ‘vanuit ons kot-krant’

Aanbieding afgelopen 11/04/2020 Gratis Diensten, Gratis Producten
Familiekrant

Skypen, videochatten via Messenger en WhatsApp, allemaal leuk, maar zeker geen evidentie voor oudere mensen. En dat hebben ze bij de Vlaamse Ouderenraad en de Koning Boudewijnstichting goed begrepen. Ze hebben de ‘vanuit ons kot-krant’ in het leven geroepen.

Dankzij dit initiatief kan je wekelijks online een krantje aanmaken dat uiteindelijk in papieren vorm bij je ouders of grootouders in de bus valt.

Wil jij graag als hoofdredacteur van jouw eigen krantje aan de slag gaan? Vraag dan vóór 16 april je code aan waarmee je tot 2 juni elke week 1 gratis familiekrant kan laten maken en afleveren bij je familielid naar keuze.

 


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!