Ben je op zoek naar papier?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over papier
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

DANKE toilet- of keukenpapier 100% terugbetaald

De DANKE producten zijn gemaakt van 100% ongebleekt gerecycleerd papier, zijn goed voor de natuur en helpen afval te verminderen. En nog leuker, je krijgt één verpakking naar keuze tijdelijk volledig terugbetaald dankzij de website MyShopi. De actie is enkel geldig voor aankopen bij Carrefour Hyper, Carrefour Market, Bio-Planet en sommige bio-winkels. Je hebt hierbij... Lees verder »

Krijg je DANKE aankoop terugbetaald »
Actie afgelopen

Maak gratis een 'vanuit ons kot-krant'

Skypen, videochatten via Messenger en WhatsApp, allemaal leuk, maar zeker geen evidentie voor oudere mensen. En dat hebben ze bij de Vlaamse Ouderenraad en de Koning Boudewijnstichting goed begrepen. Ze hebben de ‘vanuit ons kot-krant’ in het leven geroepen. Dankzij dit initiatief kan je wekelijks online een krantje aanmaken dat uiteindelijk in papieren vorm bij... Lees verder »

Publiceer je eerste gratis familiekrant »
Actie afgelopen

Gratis Denver radio bij Viking

Bestel voor minimum 49 euro bij Viking en ontvang deze Denver radio volledig gratis! Bij Viking Direct vind je alles wat je ook maar kan gebruiken in een kantoor: van printers en inktpatronen tot bureaustoelen en schrijfwaren. Maar daar houdt het niet op bij Viking. Gps-toestellen, camera’s, telefoons en monitors maken eveneens deel uit van... Lees verder »

Ontvang een gratis Denver radio bij je bestelling bij Viking »
Actie afgelopen

Post-its 100% terugbetaald

Nieuwe 100% terugbetaald actie bij Dreamland en Ava. U koopt een Post-It Super Sticky Label bij Dreamland of Ava. In de winkel vindt u een bon waarmee u de aanvraag kan doen tot terugbetaling. U vult die bon volledig in en stuurt die samen met het kassaticket voor 15 januari 2013 op naar: Post-It Super... Lees verder »

 »