Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis lederen keukenschort bij je gasbarbecue

Aanbieding afgelopen 05/06/2020 Gratis Producten
Schort

Goed nieuws, onze bubbel mag weer wat groter worden. Een ideaal moment om je ouders en/of schoonouders of misschien wel je beste vriend(in) uit te nodigen voor een barbecue bij jou thuis.

En waarom dan niet met een gasbarbecue? Als je er nu eentje koopt bij Collishop, krijg je een lederen keukenschort ter waarde van € 54,95 cadeau.

Snel zijn is wel aangeraden. Er worden 400 schorten voorzien voor de eerste 400 kopers en op is op!  De gratis keukenschort verschijnt automatisch in je winkelmandje wanneer je er recht op hebt en wordt samen met je gasbarbecue geleverd.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!