Ben je op zoek naar barbecue?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over barbecue
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis verschillende receptenboekjes

Ken jij Tante Fanny al? Wij eerst ook niet, maar we moeten zeggen, Tante Fanny zorgt voor heel wat lekkere gerechten! Op de website vind je verschillende receptenboekjes terug. Het nieuwste receptenboekje is alvast een topper! De gids “barbecue bijgerechten” bezorgt je heel wat inspiratie om je barbecue met familie en vrienden nog wat geslaagder... Lees verder »

Download gratis receptenboekjes »
Actie afgelopen

Gratis luxe bbq set bij Tommy Teleshopping

Bij Tommy Teleshopping hebben ze een handig vakantielijstje opgemaakt met een aantal musthaves voor de komende vakantiemaanden. Bovendien krijg je gratis een luxe BBQ set bij aankoop van een artikel uit het vakantielijstje! Op het lijstje staan onder andere een handige tafelbarbecue, een krachtige haardroger voor op reis, een reiskoffer, een luchtcompressor voor banden en... Lees verder »

Ontvang gratis de luxe BBQ set bij Tommy Teleshopping »
Actie afgelopen

Gratis overheerlijke bbq-recepten bij Carrefour!

Er komt weer schitterend zomerweer aan, ongetwijfeld haal jij ook de barbecue boven? En wat leg je er op? De traditionele chipolata, saté en bbq-worst? Wist je dat je met de barbecue nog veel andere en daarom niet minder lekkere gerechten kan bereiden? Wat dacht je van een lekker vegetarisch gerechtje op de barbecue? Ja... Lees verder »

Bekijk heel wat leuke en originele bbq-recepten van Carrefour »