De feestdagen komen eraan. En dan wil iedereen uiteraard piekfijn uitgedost zijn! Met de splinternieuwe oogschaduw van het bekende merk L'Oréal zal je er ongetwijfeld schitterend uitzien!

L'Oreal brengt een nieuwe oogschaduw op de markt! Nu kan jij, als eerste van je vriendinnen, de nieuwe oogschaduw van L'Oréal gratis uittesten! 

Om je gratis oogschaduw palet te bekomen, schrijf je je gratis in via onderstaande link bij enquêtebureau Toluna. De snelste manier om je in te schrijven is met je facebook-profiel.

Na inschrijving kom je op een pagina terecht waar je je gratis oogschaduw van L'Oréal kunt aanvragen.

Indien je gekozen wordt, zal je een oogschaduw palet ontvangen die jij gratis mag testen. Een weekje later zal je een uitnodiging ontvangen om aan een korte enquête deel te nemen over het product. Zo weet L'Oréal of hun product zal aanslaan bij het Vlaamse publiek. Vergeet niet constructieve feedback te geven, dat mag uiteraard positief of negatief zijn, als het maar eerlijk is. Zo word je gegarandeerd in de toekomst nog eens uitgenodigd om een product te testen.

Je kan je nog tot 14 november 2016 inschrijven om een van de 400 gratis oogschaduw palets te ontvangen, dus wees er snel bij!

Uiteraard mag jij het product na testen houden ;)

Elke week zijn er nieuwe producten te testen: nagellak, pleisters, disolvant, oogschaduw, haargel,... hou onze pagina dus goed in de gaten!