Ben je op zoek naar toluna?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over toluna
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Krijg je tweede nagelproduct gratis bij ICI Paris XL

Nagels moet je niet alleen verzorgen omdat ze er dan mooi uitzien, maar ook voor bescherming. Nagels beschermen namelijk de zenuweinden in je tenen en vingertoppen. Koop twee van de nagelproducten van ONLY YOU bij ICI Paris XL voor je nagelverzorging en betaal slechts voor één van deze twee producten. Het goedkoopste product krijg je gratis.... Lees verder »

Krijg je gratis tweede product »
Actie afgelopen

Gratis Men Expert Thermic Resist deodorant roller

De Men Expert Thermic Resist deodorant roller van L’Oréal komt als geroepen! Deze deodorant werd speciaal ontwikkeld om mannen bescherming te bieden tegen hitte en om stressvolle situaties te trotseren. Zelfs bij temperaturen van 45°C biedt de deo roller bescherming, en dit tot 48 uur lang. Wil jij deze deodorant met een langdurig frisse geur... Lees verder »

Registreer je bij Toluna en test gratis de Men Expert Thermic Resist deodorant »
Actie afgelopen

Test gratis de vernieuwde Stimorol met Toluna

Wie kent er niet de vertrouwde originele Stimorol kauwgum? Lekker verfrissend en altijd handig om op zak te hebben. Wil jij gratis vernieuwde Stimorol kauwgum met een heerlijke, nieuwe, suikervrije samenstelling uitproberen? Schrijf je dan in op de website van enquêtebureau Toluna. Dit kan heel eenvoudig en snel via je facebook-profiel. Nadat je bent ingelogd bij Toluna,... Lees verder »

Registreer je bij Toluna en ontvang gratis Stimorol »
Actie afgelopen

Gratis L'Oréal Oogschaduw Palet

De feestdagen komen eraan. En dan wil iedereen uiteraard piekfijn uitgedost zijn! Met de splinternieuwe oogschaduw van het bekende merk L’Oréal zal je er ongetwijfeld schitterend uitzien! L’Oreal brengt een nieuwe oogschaduw op de markt! Nu kan jij, als eerste van je vriendinnen, de nieuwe oogschaduw van L’Oréal gratis uittesten!  Om je gratis oogschaduw palet te bekomen,... Lees verder »

Meld je aan bij Toluna en vraag je gratis palet »
Actie afgelopen

Gratis L'Oréal Magic Blur anti-verouderingscrème

Wil je gratis je huid behandelen met een instant anti-verouderingscrème, die geschikt is voor alle huidtypen? Dat kan! Schrijf je meteen in bij Toluna en wie weet ben jij één van de 570 gelukkigen die de Magic Blur van L’Oréal gratis mag testen en uiteraard ook mag houden! De Magic Blur anti-verouderingscrème van L’Oréal verspreidt het... Lees verder »

Vraag de L'Oréal Magic Blur anti-verouderingscrème gratis aan »
Actie afgelopen

Gratis Nivea Pure & Natural Oogschaduw

Spendeer jij op dagbasis redelijk wat tijd in de badkamer omdat je er opperbest wil uitzien? Dan kan er nog wel een leuk product bij in jouw beautycase! Wat dacht je van oogschaduw van Nivea? Dankzij Toluna kan jij deze Pure & Natural oogschaduw misschien wel gratis uitproberen! Registreer je hiervoor gratis op onderstaande link. Je hebt... Lees verder »

Vraag de Nivea Pure & Natural Oogschaduw gratis aan »
Actie afgelopen

Gratis Nicols schoonmaakdoekjes

Nicols is dé leider op het vlak van fabricatie van onderhouds- en schoonmaakproducten. Sponzen, schoonmaakdoekjes, microvezel doeken, luchtverfrissers, wc-producten, ze maken het allemaal! En jij kan de schoonmaakdoekjes van Nicols nu gratis uitproberen! Je hoeft je hiervoor enkel te registreren bij Toluna op onderstaande link. Nicols garandeert je een perfecte reiniging met glanzend resultaat in een... Lees verder »

Vraag de Nicols schoonmaakdoekjes gratis aan »