Ben je op zoek naar overig?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over overig
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis herdenkingszegel Queen Elizabeth II

In september is het precies een jaar geleden dat de langstregerende vorst overleed. We hebben het natuurlijk over Queen Elizabeth II. Ben jij een fervent verzamelaar of bewonder jij het Britse Koningshuis? Dan is deze verzamelpostzegel iets wat niet mag ontbreken uit je collectie. Goed nieuws want tijdelijk kunt je deze zegel volledig gratis aanvragen. Enkel de verzendkosten van... Lees verder »

Haal dit gratis verzamelitem in huis »

Gratis tips voor het inperken van bedrijfsrisico's voor industriële bedrijven

De industrie heeft de afgelopen twee- á driehonderd jaar een serieus aantal sprongen gemaakt. Wat we tegenwoordig allemaal kunnen maken en met welke vernufte technologieën, is soms moeilijk voor te stellen. Automatisering en robotisering zijn zeker de laatste jaren steeds meer verfijnd. Echter, met al deze ontwikkelingen en mogelijkheden zijn ook de risico’s als werknemer... Lees verder »

Lees hier het hele artikel »

Gratis Prinses Diana Herdenkingsmunt

Aandacht aan alle verzamelaars! De officiële Prinses Diana Herdenkingsmunt is er eindelijk én jij kan deze nu gratis aanvragen. Ter nagedachtenis van de Prinses van het Volk, die 25 jaar geleden tragisch verongelukte, introduceert Groot-Britannië deze unieke munt. Wacht niet te lang, want er is slechts een beperkte oplage voor België. Je krijgt niet alleen de munt gratis, maar ook een Certificaat van Echtheid. Je... Lees verder »

Vraag je gratis herdenkingsmunt aan »
Actie afgelopen

Gratis verzamelmunt 10 jaar Prinses Elisabeth

In 2013 kreeg Prinses Elisabeth de titel van Hertogin van Brabant. De tijd vliegt, want dat is al 10 jaar geleden. Om deze historische gebeurtenis te vieren, kan je tijdelijk gratis de verzilverde herdenkingsuigifte aanvragen. OP=OP, wees er dus snel bij om deze munt aan te vragen. Enkel de verzendkosten zijn voor eigen rekening. De herdenkingsuitgifte wordt geleverd in gratis luxe muntverpakking en met certificaat van... Lees verder »

Deze actie is afgelopen »