Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis naar Kinepolis op je verjaardag

29/04/2019 Gratis Tickets
gratis kinepolis verjaardag

Als je tegenwoordig naar de film gaat, ben je aardig wat euro’s kwijt… Een inkomticket gevolgd door nog wat popcorn en een frisdrank kost je al snel € 20!

Schrijf je daarom in op de MyKinepolis nieuwsbrief én zorg dat je MyKinepolis account voor minstens 80% ingevuld is.

In ruil ontvang je een gratis filmticket op je verjaardag. Dit ticket is zowel op je verjaardag zelf als de dag erna geldig.

Wil je dat ieder gezinslid op zijn of haar verjaardag een gratis ticket ontvangt, dan dien je voor elke persoon een account aan te maken.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties (3)

  • thea belde schreef:

    ik verjaarde en kreeg een mailtje voor gratis ticket paar dagen later kreeg ik opnieuw een mailtje waarin stond dat ze zich vergist hadden alhoewel ik op 22 maart jarig was ze zeide dat ze een nieuwe mail gingen sturen maar hebbe dit nooit gedaan en dat vind ik echt een schande voor zo een groot complex hen laten kennen voor 1 gratis cinematicket

  • Dom maria schreef:

    Graag een ticket voor mijn verjaardag

  • Danielle Keller schreef:

    Ik had graag een filmtiket gekregen daar ik 50 jaar wordt.

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!