Ben je op zoek naar kinepolis?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over kinepolis
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis filmticket en friteuse dankzij McCain

De verse aardappelbereidingen van McCain? Ook goedgekeurd door Belgen! Met de nieuwe promo-actie krijg je er nog heel wat voordelen bovenop: zo schenken ze je een Kinepolisticket bij een volle spaarkaart én maak je kans op een hittebestendige, gloednieuwe friteuse! Hoe werkt het? Na registratie ontvang je meteen een e-coupon van € 0,50.   Daarna... Lees verder »

Spaar hier voor een filmticket »
Actie afgelopen

Gratis ticket voor 'T2 Trainspotting' bij Humo

20 jaar nadat de cultklassieker Trainspotting in première ging, is er nu het vervolg: ‘Trainspotting 2‘. Alle oude bekenden zijn terug: Ewan McGregor, Ewan Bremner, Johnny Lee Miller en Robert Carlyle. Wil jij deze film niet missen? Koop dan zeker de Humo van 7 maart. Humo geeft je namelijk een gratis ticket om naar deze... Lees verder »

Koop de Humo van 7 maart en krijg een gratis ticket voor T2 Trainspotting! »
Actie afgelopen

Marina's gratis naar Marina

De Kinepolis Group heeft zondag 24 november uitgeroepen tot Marina-dag, en dit naar aanleiding van de nieuwe gelijknamige langspeelfilm van Stijn Coninx. Op vertoon van de identiteitskaart mag al wie de naam Marina draagt op 24 november gratis de film bijwonen in een Kinepolis-bioscoop naar keuze. De film Marina vertelt het levensverhaal van de Italiaans-Limburgse... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Ga op onze kosten naar de film Runner Runner

We hebben hier bij gratis.be nog een stapel filmtickets liggen waar we maar al te graag van af willen! Er is maar één voorwaarde: je moet via onderstaande link een bestelling bij Zalando plaatsen en de orderbevestiging doormailen naar [email protected]! De eerste 30 personen waarvan we een mail met orderbevestiging ontvangen, mogen op onze kosten... Lees verder »

Bestel bij Zalando en ga op onze kosten naar de film! »
Actie afgelopen

Gratis Carlsberg bier

Onder de strijdkreet ‘Tournee Digitale’ geeft Carlsberg iedereen zes pintjes bier weg. Het is te zeggen: jij mag zes pintjes weggeven aan je vrienden. Hopelijk krijg je er dan ook enkele terug. Download de Carlsberg applicatie voor je iPhone of Android en je kan de biertjes beginnen uitdelen. Die kan je dan gaan ophalen in... Lees verder »

 »