aquareinKom dankzij Gazet van Antwerpen helemaal tot rust in één van de grootste thermencomplexen van België. Bij saunacomplex Aquarein kan je gratis van een fantastisch sauna- en wellnessmoment genieten!

Aquarein ligt midden in de bossen van de Kempense gemeente Grobbendonk. De ideale locatie dus om even weg te dromen en dagelijkse stress te ontvluchten.

Zeg trouwens niet zomaar saunacomplex tegen Aquarein, want in 2010 ging het met de prijs voor mooiste sauna- en wellnesscomplex aan de haal!

Wat moet je doen om van het gratis saunabezoek te genieten? Simpel, download de bon via onderstaande link, reserveer je saunasessie op www.aquareinacties.be en print je bevestigingsmail na de reservatie. Vergeet de bon en bevestigingsmail niet mee te nemen naar de sauna!

Badkledij is niet toegelaten in Aquarein, dat van maandag tot zaterdag geopend is van 11u tot 23u30. Op zondag gaan de deuren een uurtje vroeger dicht.

De bon is geldig voor 1 persoon. Reserveren kan nog tot en met 30/09/2013 en dit voor een saunabezoek ten laatste op 15/10/2013. Elke bezoeker van de website van Gazet van Antwerpen kan éénmaal gebruik maken van deze bon. De actie is zonder aankoopverplichting en niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen.