Ben je op zoek naar sauna?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over sauna
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis ticket voor activiteit, Pyrex ovenschaal en Ajax

Bij Kruidvat winkelen levert je regelmatig verschillende cadeaus op en dat is deze week opnieuw het geval. Geniet van een gratis Pyrex ovenschaal, Ajax allesreiniger en spray én een gratis activiteit voor de tweede persoon. Om de gratis Pyrex ovenschaal van € 9,99 te ontvangen, dien je 2 producten van de deelnemende merken te kopen.... Lees verder »

Krijg een Pyrex ovenschaal cadeau »
Actie afgelopen

Ontdek de voordelen en prijs van je eigen infraroodcabine

Een infraroodsauna heeft vele voordelen voor je lichaam en is de ideale manier om jezelf helemaal te onstpannen. Wist je dat een infrarood cabine veel goedkoper en efficienter is dan een hete lucht sauna? Krijg hierover meer informatie. Ontdek de prijs van je eigen infrarood cabine en ondervindt de voordelen zijn voor je gezondheid tijdens een... Lees verder »

Ontdek de voordelen van infrarood »
Actie afgelopen

Sla je slag tijdens de Verwenweken van Vakantieveilingen

Heb je er dringend nood aan om even helemaal te ontstressen en de batterijen weer volledig op te laden? Dan zit je goed bij Vakantieveilingen! Tijdens de Verwenweken staat alles er in het teken van ontspanning en organiseren ze heel wat veilingen in de sauna- en welnesssfeer. Het principe is simpel: zorg er voor dat jij het hoogste... Lees verder »

Ga spotgoedkoop naar de sauna of wellness »
Actie afgelopen

Infraroodsauna gratis testen

Hou je ook zo van het ontspannende effect van een sauna? Ooit al gehoord van (de iets minder gekende) infraroodsauna? Vraag nu een offerte en een gratis sessie in een infraroodsauna van X-Trend aan. De infraroodsaunamobiel rijdt tot aan je deur, waarna u deze helemaal vrijblijvend kan testen. Waarom een infraroodsauna? Een traditionele sauna is leuk,... Lees verder »

Test gratis de infraroodsaunamobiel »
Actie afgelopen

Gratis inschrijving bij Groupon en Groupolitan

De website Groupon klinkt jou waarschijnlijk wel bekend in de oren, maar heb je ook al gehoord over Groupolitan? Eigenlijk doen ze alletwee hetzelfde. Je vindt er dagelijks tal van interessante aanbiedingen aan sterk verminderde prijzen. Een restaurantbezoek in jouw beurt, een overnachting in een charmant hotel of helemaal ontstressen in de sauna, je komt... Lees verder »

Schrijf je gratis in bij Groupon »
Actie afgelopen

Win een luxueus verblijf in Hotel Royal Astrid

Of je nu de zoon, dochter, neef, nicht of zelfs de buitenechtelijke dochter van Koning Albert bent of niet, in Hotel Royal Astrid in Oostende wordt iedereen royaal ontvangen. Samen met Outspot verloot het hotel een compleet wellness arrangement aan drie gelukkige winnaars die er 2 nachten mogen verblijven. De hoofdprijs is zelfs een dubbel... Lees verder »

Doe mee en win een luxueus verblijf in Hotel Royal Astrid in Oostende »
Actie afgelopen

Gratis naar sauna Aquarein

Kom dankzij Gazet van Antwerpen helemaal tot rust in één van de grootste thermencomplexen van België. Bij saunacomplex Aquarein kan je gratis van een fantastisch sauna- en wellnessmoment genieten! Aquarein ligt midden in de bossen van de Kempense gemeente Grobbendonk. De ideale locatie dus om even weg te dromen en dagelijkse stress te ontvluchten. Zeg... Lees verder »

Ga gratis naar sauna Aquarein »
Actie afgelopen

Gratis saunabezoek

Op 11 oktober 2012 kan je met twee personen gratis naar de sauna, en dat naar aanleiding van de Vierde Nationale Saunadag! Deze actie geldt voor heel wat privé- en openbare sauna’s in Vlaanderen. De lijst vindt je op de website. Het enige wat je voor een gratis sauna moet doen is je gegevens invullen op de site. Inschrijven... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis infrarood cabine sessie

Een infraroodcabine werkt zoals een sauna, maar dan zonder de extreme hitte. Je huid wordt in een infraroodcabine verwarmd door de straling, niet door de vochtig-warme omgevingstemperatuur. Toch zou de infraroodcabine hetzelfde positieve effect hebben als een traditionele sauna? Je kan gratis een Physiotherm infraroodcabine testen bij één van de deelnemende centra. Er zijn er... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Win een 50 euro waardebon voor een wellness-center

December is geschenkenmaand en ook Goed Gevoel wil haar lezers verwennen met een unieke Noozbon t.w.v. € 50. Is jouw partner, vriendin(nen), familielid toe aan de ultieme ontspanning? Verleid hen met de Nooz-wellnessbon en droom samen weg bij de zalige massages, mystic water, duo bubbles, anders eten, bijzonder overnachten, een privébos en zoveel meer. Waar... Lees verder »

 »