Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis online escape room uitproberen

18/05/2020 Gratis Spelletjes, Vrijetijdsbesteding
Escape Room

Slaat de verveling toe tijdens deze quarantaine? Dan wordt het tijd om in actie te schieten! Je hoeft niet per se met vrienden af te spreken om nieuwe avonturen te beleven en toffe herinneringen te maken. Zeker niet nu je gratis de online escape roomDe verloren Herinnering‘  kan uitproberen.

Zet je samen met je vrienden schrap en probeer je een weg te banen uit dit mysterie. Wat wij al kunnen zeggen, is dat het verhaal begint wanneer je een mysterieuze kist ontdekt op de zolder van je nieuwe huis, gevuld met herinneringen die teruggaan naar de Tweede Wereld Oorlog. De rest van het verhaal zal je zelf moeten ontdekken. Dit gratis spel is gemaakt door 18 escape room eigenaren en is goed voor 3 tot 10 uur spelplezier.

Waar wacht je nog op? Verzamel je vrienden en vertrek op avontuur!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!