Ben je op zoek naar oorlog?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over oorlog
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis nationale herdenkingsmunt Belgisch Munthuis

Ben jij een echte verzamelaar? Deze officiële Nationale Herdenkingsmunt ’75 jaar Vrede en Vrijheid’ is een eerbetoon aan de helden van de Tweede Wereldoorlog. In samenwerking met het Bastogne War Museum helpen de munt en bijbehorende folder de verhalen uit die periode levend te houden. Wil jij zo’n munt? Je betaalt enkel de verzendingskosten. Vul... Lees verder »

Vraag je gratis munt aan »
Actie afgelopen

Gratis officiële herdenkingsuitgifte van de Groote Oorlog

Momenteel herdenken we met z’n allen de Eerste Wereldoorlog, die vorig jaar exact honderd jaar geleden begon. Ter nagedachtenis aan de vele slachtoffers die hierbij het leven lieten en als eerbetoon aan alle dappere strijders, heeft het Belgische Munthuis een Officiële Herdenkingsuitgifte in een gelimiteerde oplage van 50.000 exemplaren uitgebracht. Door de strikt gelimiteerde oplage van... Lees verder »

Bestel je gratis herdenkingsuitgifte »
Actie afgelopen

'De Groote Oorlog' gratis bij De Standaard

Sophie De Schaepdrijver werd beroemd door haar bestseller ‘De Groote Oorlog’, waarin ze de geschiedenis van de Eerste Wereldoorlog op verbluffende wijze vertelt. Sinds de publicatie van haar boek kwam het onderzoek naar de Groote Oorlog in een regelrechte stroomversnelling. Op zaterdag 14 december krijg je de herziene heruitgave van dit boek mét exclusieve cover... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis Suske en Wiske album

Het verhaal van de grote verdedigingslinies in de grensstreek tussen Nederland en Vlaanderen werd het onderwerp van het gloednieuwe stripavontuur ‘De Laaiende Linies’ van Suske en Wiske. Wil je dit album gratis in de bus krijgen? Lees dan snel verder. Van de 16de tot de 18de eeuw waren Vlaanderen en Nederland het strijdtoneel van verschillende... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Win DVD-boxen van The History Channel

Bij eOne verschenen onlangs twee pareltjes van docuboxen. In ‘Beyond The Da Vinci Code’ wordt de Da Vinci code onder de loep genomen. Heeft de kerk zijn volgelingen al twee millennia misleid? Is de waarheid gecodeerd weergegeven in de werken van Leonardo Da Vinci? In ‘Vietnam’ komen we dan weer meer te weten over Amerika’s... Lees verder »

 »