Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis opvouwbaar drinkbakje voor je viervoeter

14/04/2020 Gratis Producten
Opvouwbaar drinkbakje

Als je een wandeling maakt, heb je waarschijnlijk wel een flesje water bij voor jezelf. Maar denk je dan ook aan je trouwe viervoeter?

Drinken aan een flesje lukt niet echt gemakkelijk voor honden en katten, maar dankzij het drink- en voederbakje van Frontline Pet Care gaat dit net wat vlotter.

Het bakje is opvouwbaar en daardoor gemakkelijk mee te nemen tijdens een lange wandeling, een uitstapje of op reis. Vraag het vandaag nog aan. De actie is beperkt tot één drinkbakje per familie en geldt enkel voor adressen in België.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!