Napster is terug van weggeweest! Vergeet Spotify en Deezer, want de pionier van de digitale muziek is van plan heel Europa in te palmen!

Zit je nog met twijfels? Geen probleem, je kan Napster gedurende 30 dagen gratis uitproberen. De Napster-catalogus bevat in totaal meer dan 20 miljoen tracks. Daarnaast krijg je volledige toegang tot de geavanceerde muziekfuncties zoals afspeellijsten en radiostations.

Of je nu gebruik maakt van een computer, smartphone of tablet, de online streamingdienst van Napster is op elk toestel beschikbaar.

Napster heeft volledig komaf gemaakt met het verleden, waar het vooral bekend stond als programma om illegaal muziekbestanden uit te wisselen via het internet. De muziekindustrie was 'not amused' en er kwamen zelfs enkele rechtszaken aan te pas.

Maar eind goed al goed dus, want nu opereert Napster als een volledig legale downloaddienst, met een enorm aanbod aan muziek.

Er worden bij het aanmelden om kredietkaart- of Paypal gegevens gevraagd, maar tijdens je proefperiode van 30 dagen moet je NIETS betalen en je kan kosteloos stopzetten!