Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis Tempur reiskussen

Aanbieding afgelopen 28/04/2013 Gratis Producten

tempurreiskussenTijdens de Tempur Challenge kan je ontdekken welke matras het best bij jou past. En het wordt nog leuker: door mee te doen aan de Challenge krijg je een gratis Tempur reiskussen (met een waarde van 69 euro!) cadeau.

Het principe is eenvoudig: probeer geheel vrijblijvend de verschillende Tempur matrassen bij een erkend verdeler uit en samen met de verkoper zal je ontdekken welke matras jou op het lijf geschreven is. Dit kan een matras uit de Original, de Cloud of de Sensation collectie zijn.

Als je dan ook nog even de tijd neemt om een korte enquête bij de Tempur dealer in te vullen, ga je zonder enige aankoopverplichting naar huis met een tof cadeau, een Tempur reiskussen!

Er wordt één reiskussen per gezin voorzien, en dit zolang de voorraad aan Comfort Pilow Plus kussens strekt. De actie is daarnaast niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!