Ben je op zoek naar slapen?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over slapen
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis staal SEDIPLUS Sleep Forte

Ben jij al niet de gemakkelijkste slaper? En heeft de aanpassing naar het zomeruur ook geen goed gedaan aan je nachtrust? Probeer dan nu gratis de SEDIPLUS Sleep Forte tabletten. Deze bevorderen een natuurlijk kwalitatieve slaap. Vul het formulier in om je staaltje thuis te ontvangen. De tabletten van SEDIPLUS zijn samengesteld uit extracten van... Lees verder »

Ontvang een gratis SEDIPLUS Sleep Forte sample »
Actie afgelopen

Luxe-premie tot € 899 op je Dorsoo-bed

BELANGRIJK BERICHT: Jammer genoeg is deze aanbieding intussen afgelopen. Ontdek daarom de geweldige herfstactie van Dorsoo, waarbij je tijdelijk een luxe-donsdekbed cadeau krijgt t.w.v. € 549! Is een goede nachtrust niet meteen aan jou besteed? Lig je te woelen, sta je op met rugpijn en heb je het gevoel dat je niet hebt kunnen doorslapen?... Lees verder »

Vraag de brochure aan en bespaar tot € 899 op je Dorsoo-bed »
Actie afgelopen

Gratis Goossens Jouwstijl magazine 2015

Zeg vaarwel tegen Beter Meubel en verwelkom Goossens wonen en slapen! Goossens heeft 11 winkels  in Nederland en 1 in België, meer bepaald in Peer met in totaal 9000 m² woon- en slaapideeën. Via onderstaande link kan je het nieuwe Goossens Jouwstijl magazine 2015 volledig gratis aanvragen! Blader doorheen het lijvige boek en doe er de nodige inspiratie... Lees verder »

Vraag het Goossens Inspiratieboek 2015 gratis aan »
Actie afgelopen

Gratis Tempur reiskussen

Tijdens de Tempur Challenge kan je ontdekken welke matras het best bij jou past. En het wordt nog leuker: door mee te doen aan de Challenge krijg je een gratis Tempur reiskussen (met een waarde van 69 euro!) cadeau. Het principe is eenvoudig: probeer geheel vrijblijvend de verschillende Tempur matrassen bij een erkend verdeler uit... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis e-book 'Geheimen van een rustige slaap'

Een goede nachtrust is onontbeerlijk voor een gezond lichaam en een gezond leven. Toch zijn er heel wat mensen met slaapproblemen. Vitapur wil hier graag iets aan doen en biedt gratis het e-book ‘Geheimen van een rustige slaap’ aan. Deze gids, geschreven door slaapdeskundige Eva van Dijk, staat boordevol praktische tips om iedereeen beter te... Lees verder »

 »