Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis e-book ‘Geheimen van een rustige slaap’

Aanbieding afgelopen 16/02/2013 Gratis E-books

slaapproblemenEen goede nachtrust is onontbeerlijk voor een gezond lichaam en een gezond leven. Toch zijn er heel wat mensen met slaapproblemen.

Vitapur wil hier graag iets aan doen en biedt gratis het e-book ‘Geheimen van een rustige slaap’ aan. Deze gids, geschreven door slaapdeskundige Eva van Dijk, staat boordevol praktische tips om iedereeen beter te doen slapen.

Laat je gegevens achter op onderstaande link en het e-book wordt onmiddellijk per mail verstuurd.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties (2)

  • Muriel schreef:

    Ik krijg steeds de melding: “U bent vergeten het veld ‘Ja, ik wil de Vita E-krant gratis ontvangen’ in te vullen.” wanneer ik het gratis e-book “geheimen van een rustige slaap” wil bestellen. Nochtans, er is nergens zo’n veld te zien. Kan het boek mij alsnog toegestuurd worden?
    Alvast bedankt.

  • Jesse schreef:

    Muriel, hier werkt het gewoon hoor…

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!