Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis ticket Le Fidèle

03/10/2017 Gratis Tickets

Met Rundskop en The Drop heeft Michaël R. Roskam al 2 prachtfilms op zijn palmares staan. En met zijn nieuwe film Le Fidèle voegt hij er nog een derde aan toe!

Dit liefdesdrama met Matthias Schoenaerts en Adèle Exarchopolous in de hoofrollen speelt zich af tegen de achtergrond van het Brusselse banditisme.

Wil jij Le Fidèle gratis gaan bekijken? Koop dan op zaterdag 7 oktober De Standaard.

In ds Weekblad vind je de voucher waarmee je de film kan bekijken in de deelnemende bioscopen op alle weekdagen behalve vrijdag, en dit van 9 tot en met 19 oktober.

Wissel de originele voucher aan de kassa van de bioscoop in tegen je toegangsticket. Met de code op de voucher kan je ook online reserveren bij de Kinepolis filmzalen.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Eén reactie op “Gratis ticket Le Fidèle”

  1. Vereecke Marleene schreef:

    Tof voor man en kleinzoon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!