Ben je op zoek naar de standaard?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over de standaard
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis cultuurtickets bij De Standaard

De Standaard schenkt je 16 dagen lang gratis cultuurtickets. Op de toepasselijke ACCU-pagina lees je hoe je jezelf kan opladen met cultuur. Tot en met 23 september kan je in de app van De Standaard een gratis ticket claimen voor één van de voorgestelde expo’s in La Boverie Luik, Fort Napoleon in Oostende of Wiels... Lees verder »

Kies je gratis cultuurtickets of kortingen bij De Standaard »

Lees met Blendle gratis kranten en tijdschriften

Als de verveling even toeslaat wanneer je bijvoorbeeld moet wachten bij de garage, in het ziekenhuis of bij de kapper, is de nieuwsapp Blendle zeer welgekomen! Dankzij deze app kan je onbeperkt alle nieuwsartikels in kranten en tijdschriften lezen. Probeer Blendle Premium tijdelijk 14 dagen gratis en krijg toegang tot meer dan 100 nationale, regionale... Lees verder »

Maak 14 dagen gratis kennis met Blendle Premium »

Krijg gratis tickets bij De Standaard

Ga je graag naar de film? Pik je ook weleens een theater- of dansvoorstelling mee? Test je liever eens een e-book uit tijdens de herfst? Of waarom geen gratis expo? Dat kan de komende weken allemaal gratis dankzij De Standaard. De komende 5 zaterdagen krijgen lezers van De Standaard namelijk gratis tickets voor telkens een... Lees verder »

Krijg nu jouw gratis cultuurtickets »
Actie afgelopen

Gratis ticket Bokrijk bij De Standaard

Zaterdag 24 juni staat De Standaard in het teken van eerlijk en puur brood. Ambachtelijk brood gemaakt met eerlijke ingrediënten. Je krijgt dan ook een hele boterham gratis bij je krant. Een ticket voor Bokrijk ter waarde van € 12,50 waarmee je het Openluchtmuseum en de kersvers geopende bakkerij van sterrenchef Kobe Desramaults en bakkerin Sarah Lemke... Lees verder »

Lees meer over deze actie van De Standaard »
Actie afgelopen

Gratis e-book bij De Standaard

Lees je graag de krant en ben je een boekenliefhebber? Koop dan zeker De Standaard van zaterdag 29 april en download gratis een literair prijsbeest! Je kan kiezen tussen 5 romans uit de shortlist van de Fintro Literatuurprijs 2017 waaronder ‘Het Smelt’ van Lize Spit en ‘Hoogmoed’ van Richard Hemker. In De Standaard van 29... Lees verder »

Koop De Standaard van zaterdag 29 april en download een gratis e-book »
Actie afgelopen

Lees DS (Avond) gratis tot eind maart!

De Standaard heeft een gebruiksvriendelijke smartphone versie van DS Avond gelanceerd. Hierin lees je elke werkdag vanaf 17 uur het belangrijkste nieuws van de dag zodat je weer helemaal bij bent. DS Avond zit vol interviews, opmerkelijke verhalen en interessante weetjes, en dit kort en bondig gebracht, maar toch ook voorzien van pakkende beelden, allemaal... Lees verder »

Lees DS Avond gratis tot eind maart »
Actie afgelopen

'De Groote Oorlog' gratis bij De Standaard

Sophie De Schaepdrijver werd beroemd door haar bestseller ‘De Groote Oorlog’, waarin ze de geschiedenis van de Eerste Wereldoorlog op verbluffende wijze vertelt. Sinds de publicatie van haar boek kwam het onderzoek naar de Groote Oorlog in een regelrechte stroomversnelling. Op zaterdag 14 december krijg je de herziene heruitgave van dit boek mét exclusieve cover... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis uniek Suske en Wiske-album

Stripliefhebbers, rep jullie zaterdag naar de dichtstbijzijnde krantenwinkel voor De Standaard. Jullie krijgen er immers het allereerste album van Suske en Wiske, Op het eiland Amoras, gratis bij, en dit naar aanleiding van de lancering van de nieuwe stripreeks van beide stripfiguren. De nieuwe reeks kreeg als titel Amoras, De onvertelde Saga. Meteen een uniek... Lees verder »

Pak het allereerste album van Suske en Wiske »
Actie afgelopen

Gratis ticket voor het MAS

Koop vandaag De Standaard en ga gratis naar het Museum Aan de Stroom in Antwerpen. Met de bon die je uit De Standaard kan knippen kan je zowel de tentoonstelling ‘Bonaparte aan de Schelde’ als de permanente tentoonstelling in het MAS gratis bezoeken. Aan de hand van schilderijen, prenten, kaarten, scheepsmodellen en archiefstukken kom je... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis editie van De Standaard

De Standaard noemt zichzelf onverantwoord interessant. Vind jij dit ook? Download dan snel de bon voor een gratis papieren versie van deze kwaliteitskrant. Via onderstaande link kan je de bon downloaden waarmee je nog tot en met vrijdag 1 februari je gratis krant kan afhalen bij je dagbladhandelaar. Deze actie is beperkt tot één krant... Lees verder »

 »