Ben je op zoek naar de standaard?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over de standaard
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Krijg gratis tickets bij De Standaard

Ga je graag naar de film? Pik je ook weleens een theater- of dansvoorstelling mee? Test je liever eens een e-book uit tijdens de herfst? Of waarom geen gratis expo? Dat kan de komende weken allemaal gratis dankzij De Standaard. De komende 5 zaterdagen krijgen lezers van De Standaard namelijk gratis tickets voor telkens een... Lees verder »

Krijg nu jouw gratis cultuurtickets »
Actie afgelopen

Gratis ticket Bokrijk bij De Standaard

Zaterdag 24 juni staat De Standaard in het teken van eerlijk en puur brood. Ambachtelijk brood gemaakt met eerlijke ingrediënten. Je krijgt dan ook een hele boterham gratis bij je krant. Een ticket voor Bokrijk ter waarde van € 12,50 waarmee je het Openluchtmuseum en de kersvers geopende bakkerij van sterrenchef Kobe Desramaults en bakkerin Sarah Lemke... Lees verder »

Lees meer over deze actie van De Standaard »
Actie afgelopen

Gratis e-book bij De Standaard

Lees je graag de krant en ben je een boekenliefhebber? Koop dan zeker De Standaard van zaterdag 29 april en download gratis een literair prijsbeest! Je kan kiezen tussen 5 romans uit de shortlist van de Fintro Literatuurprijs 2017 waaronder ‘Het Smelt’ van Lize Spit en ‘Hoogmoed’ van Richard Hemker. In De Standaard van 29... Lees verder »

Koop De Standaard van zaterdag 29 april en download een gratis e-book »