Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis tickets concert Preludium tot de Nationale Feestdag

Aanbieding afgelopen 09/06/2013 Gratis Tickets

paleisschonekunstenOp zaterdag 20 juli 2013 presenteert de Koningin Elisabethwedstrijd in samenwerking met het Nationaal Orkest van België en Bozar Music de Prelude tot de Nationale Feestdag. Dit concert kan je volledig gratis bijwonen. Hoe? Dat lees je hieronder!

Het Nationaal Orkest begeleidt in het Paleis voor Schone Kunsten Yury Favorin, de 4de laureaat van de Koningin Elisabethwedstrijd voor Piano 2010. Het orkest treedt op onder leiding van dirigent Andrew Grams.

Om gratis tickets voor dit leuke concert te bekomen, dien je een lege, aan jezelf geadresseerde en gefrankeerde envelop te sturen naar Koningin Elisabethwedstrijd, Wolstraat 20, 1000 Brussel. Vermeld er ook bij hoeveel tickets je graag had ontvangen.

De niet-genummerde tickets worden ten laatste op 17/07/2013 verstuurd. De actie loopt ook tot die datum of tot uitputting van de voorraad aan beschikbare tickets. Wees er dus snel bij, want wie eerst komt, eerst maalt!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!