Ben je op zoek naar concert?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over concert
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Kijk (en luister) gratis naar 24 UUR LIVE

Een digitaal concert is nog altijd beter dan geen concert! Muzikant en liedjesschrijver Miguel Wiels trok zijn stoute schoenen aan en is de drijvende kracht achter 24 UUR LIVE. En dat mag je letterlijk nemen, want 24 uur lang treden 119 artiesten live op in het Sportpaleis. Het startschot wordt gegeven op vrijdag 12 maart... Lees verder »

Ontdek wanneer jouw favoriet optreedt »
Actie afgelopen

Gratis Cover the world-concert van Nostalgie

Radiozender Nostalgie roept alle luisteraars op om mee te werken aan een mooiere wereld. Er hangt bovendien nog een mooie beloning aan vast… Verzamel lege batterijen en lever ze in de door Nostalgie ingerichte inzamelpunten in. Per 20 ingeleverde batterijen ontvang je een exclusieve uitnodiging voor het ‘Cover The World’ concert op donderdag 29 augustus... Lees verder »

Bekijk het overzicht met inzamelpunten voor het gratis concert  »
Actie afgelopen

Gratis tickets concert Preludium tot de Nationale Feestdag

Op zaterdag 20 juli 2013 presenteert de Koningin Elisabethwedstrijd in samenwerking met het Nationaal Orkest van België en Bozar Music de Prelude tot de Nationale Feestdag. Dit concert kan je volledig gratis bijwonen. Hoe? Dat lees je hieronder! Het Nationaal Orkest begeleidt in het Paleis voor Schone Kunsten Yury Favorin, de 4de laureaat van de... Lees verder »

Lees alles over het concert Preludium tot de Nationale Feestdag »
Actie afgelopen

Gratis festival Linkerwoofer

Een gratis festival in Antwerpen met een mooie Belgische line-up en ook enkele internationale bands: dat is Linkerwoofer. Op vrijdag 10 augustus kan je gratis gaan kijken naar Luka Bloom en Gabriel Rios. Op zaterdag 11 augustus spelen onder andere Das Pop, Daan en DJ Tom Barman. Plaats van afspraak: Linkeroever!... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis concerten in Deurne elke vrijdag

In het provinciaal domein Rivierenhof in Deurne (bij Antwerpen) bevindt zich het Openluchttheater. Elke vrijdag worden hier gratis concerten gegeven. Vanavond treden Walrus en Yevgueni op. Volgende week kan je de groep Woody Express live aan het werk zien. De ‘deuren’ van het openluchttheater openen om 19u en de plaatsen zijn beperkt, dus vertrek op... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Win tickets voor Soulwaxmas (Hasselt, 23/11)

Ho! Ho! Ho! Geen kerstfeest zonder Soulwax en hun vrienden! Naast Londen en Parijs rinkelen ook in Hasselt opnieuw de jingle bells van de gebroeders Dewaele. Soulwaxmas gaat dit jaar voor de derde keer door in Hasselt. Op vrijdag 23 december opnieuw dansen tussen de kerstballen in de Ethias Arena met Soulwax, 2manydjs live en... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Win een duoticket voor optreden CSS in Botanique

Op maandag 5 december staat de Braziliaanse pop-rockband CSS in de Brusselse Botanique. Speel mee voor een van de 5 duotickets voor dit concert met in het voorprogramma de band ‘Dance Yourself to Death’. Vraag 1: CSS staat voor het Portugese ‘Cansei de Ser Sexy’. De band ontleende zijn naam aan een uitspraak van Beyoncé,... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Win tickets voor de Eastpak Antidote Tour

Win een Eastpak Antidote Tour-pakket (inclusief de 2 laatste tickets)! De Eastpak Antidote Tour brengt het beste uit de metalcore, post-hardcore en poppunk naar Brussel en deze edite wordt een aangenaam weerzien met enkele bekenden. Er wordt namelijk afgesloten door August Burns Red en A Day To Remember, beiden bands die in 2009 reeds samen... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Win een duoticket voor Killer Queen

Freddie Mercury komt naar Vorst Nationaal. Of beter gezegd: de perfecte kopie ervan. Op 24 november, exact 20 jaar na de dood van de populaire zanger, brengt Killer Queen de grootste hits van Queen. Knack schenkt 5 duotickets weg (business seats). Dit betekent dat u niet enkel toegang hebt tot de show, maar bovendien een... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Win tickets voor 10 jaar Q-Music

Op 12 november 2011 bestaat Q-Music 10 jaar en ze geven een knaller van een feestje. Er wordt 10 uur lang live radio gemaakt met tal van optredens. Wil jij er live bij zijn in Vilvoorde? Als sponsor van Q-music deelt Ford gratis groepstickets uit! Speel mee op de wedstrijdpagina en win jouw tickets voor... Lees verder »

 »