Speciaal voor het Europees Kampioenschap Voetbal geniet je tijdelijk van een overheerlijke gratis pizza van Crosta & Mollica. Koop 2 pizza's Stromboli of Margherita bij Delhaize en krijg je tweede pizza volledig terugbetaald. Opgelet, je aankoop moet bij een Delhaize winkel gebeuren en niet alle Delhaize winkels doen mee aan de actie. Je ontdekt ze op de actiepagina van Hashting.

Met deze pizza van Crosta & Mollica haal je een authentieke Italiaanse pizza in huis met zuurdesem deeg én voorgebakken in de houtoven. De pizza Margherita wordt met de hand belegd met Italiaanse tomaten, mozzarella en Siciliaanse oregano, terwijl de Stromboli variant pittige calabrese en ventricina salami met pepperoni kruimels bevat.

Vraag eerst je persoonlijke cashback link bij Hashting aan. Dit kan zowel per SMS als via WhatsApp. Koop de pizza's vervolgens bij een deelnemende Delhaize winkel en upload tot slot je kassaticket via je unieke link om de terugbetaling te ontvangen. De aanbieding geldt tot 14 juli met een limiet van 750 deelnames.