Ben je op zoek naar amerika?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over amerika
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis herdenkingsmunt 'D-Day'

Heb jij de nieuwste verzamelmunt van Edel Collecties al gespot? De unieke D-Day 1944 verzamelmunt is de nieuwste toevoeging voor jouw verzameling en bovendien geheel gratis aan tevragen, ter kennismaking met de Amerikaanse collectie. Deze zilvere uitgave werd getiteld ”Lest We Forget” en is verrijkt met goud effect. Niet alleen de munt, maar ook de albumbladen en het... Lees verder »

Vraag je munt gratis aan »
Actie afgelopen

Win een duoticket naar Miami of een Rosefield horloge

‘Welcome to Miami’, oftewel ‘bienvenido a Miami’! Will Smith bezong het eerder al, en wie weet krijg jij deze magische woorden binnenkort ook wel te horen. Touroperator TUI geeft namelijk een duoticket naar Miami weg. Daar blijven is jammer genoeg geen optie. Zelfs het retourticket is inbegrepen. Niet de hoofdprijs gewonnen? Niet getreurd, er zijn nog andere... Lees verder »

Doe mee en win een duoticket naar Miami »
Actie afgelopen

Win 5 dagen in een loft in New York

Zin om te gaan Christmas shoppen in New York? Met Travelspotter kan je alvast een fantastische stijlvolle verblijfplaats winnen. Beantwoord de wedstrijd- en schiftingsvragen en maak kans op een 5-daags verblijf voor 2 personen in een luxe loft in hartje Manhattan, vluchten inbegrepen. De prijs omvat 2 vliegtuigtickets heen en terug van België naar New... Lees verder »

 »