new-yorkMisschien zit jij binnenkort wel met je partner op het vliegtuig naar New York. Deelnemen aan onderstaande wedstrijd zet je alvast op weg!

Vijf dagen lang mag je al het moois van deze wereldstad aanschouwen. En je zal je er heus niet vervelen! De Empire State Building, het Vrijheidsbeeld, het Museum of Modern Art, Central Park, de Brooklyn Bridge en Times Square zijn nog maar enkele van de ontelbare bezienswaardigheden in The Big Apple!

En vergeet vrouwlief geen plezier te doen, want Fifth Avenue is niet alleen de bekendste straat in New York, maar meteen ook de duurste winkelstraat ter wereld. Gelukkig staat er op window shopping geen prijs!

Alhoewel, met de 1000 dollar gratis zakgeld die de winnaar van deze wedstrijd opstrijkt, kan er misschien wel een winkelbezoekje af?

Alles is tot in de puntje geregeld! Vliegtickets, overnachting in een luxehotel én 1000 dollar extra zakgeld maken allemaal deel uit van deze schitterende prijs!

Deelnemen is bovendien poepsimpel: vul je mailadres in, bevestig via de link in je inbox, geef je persoonlijke gegevens door en duid nog snel even je mogelijke interesses aan.