Ben je op zoek naar apple?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over apple
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

5 streaming abonnementen voor de ultieme thuisbioscoop

Bioscopen zijn dicht of laten maar een beperkt aantal filmliefhebbers toe, grote blockbusters, zoals de nieuwe James Bond film, worden uitgesteld. De gevolgen van de coronacrisis zijn enorm voor de bioscoopsector. De grote streamingdiensten profiteren hiervan waardoor wij naar hartenlust films kunnen kijken en series kunnen bingen. Naast goeie content, heb je natuurlijk ook een... Lees verder »

Kijk je favoriete films en series online »
Actie afgelopen

Win een iPhone 6S!

De allerlaatste iPhone 6S ligt inmiddels al enkele maanden in de winkelrekken. Ben jij wel geïnteresseerd, maar schrikt het hoge prijskaartje jou nog af? Lees dan zeker verder. Deze iPhone is – hoe kan het ook anders – nog straffer geworden dan zijn voorganger! Wat dacht je bijvoorbeeld van een aanraakgevoelig 3D Touch scherm en een... Lees verder »

Doe mee en win een iPhone 6S »
Actie afgelopen

Win een iPhone 6!

Outspot heeft weer een mooie hoofdprijs voor ons in petto. Wat dacht je van een iPhone 6 met een prijskaartje van 629 euro? Dit hebbeding van Apple staat bovenaan de lijst met bestverkochte producten van dit merk, en terecht! Het 4,7 inch scherm met hoge resolutie en de camera met 8 megapixels zijn alvast de... Lees verder »

Doe mee en win een iPhone 6 »
Actie afgelopen

Win een iPad Air

Na de vorige wedstrijd van Outspot waarmee je een iPad Air kon winnen, hebben we voor jullie een nieuwe wedstrijd gevonden waarbij dit toptoestel in de prijzenpot zit. Zo kan je bij Webactie tot het einde van het jaar meedingen naar de allerlaatste iPad. Dit lichtgewicht van 469 gram is 20% dunner en 28% lichter... Lees verder »

Doe mee en win een iPad Air »
Actie afgelopen

Win een iPhone 5C

Je hebt op televisie ongetwijfeld ook al de reclame van de allernieuwste iPhone 5C gezien? Net als alle andere modellen van iPhone uiteraard een toptoestel, maar het wordt nog leuker, want je hebt ze nu in verschillende flashy kleuren! Groen, blauw, geel, rood of toch eerder trouw blijven aan de witte variant, het kan allemaal.... Lees verder »

Doe mee en win een iPhone 5C »