Ben je op zoek naar basketbal?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over basketbal
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Gratis Tomb Raider, NBA 2K20 en Erica op PS4

Ook in juli kunnen de PlayStation fans weer profiteren van enkele gratis spelletjes. Niet 2, maar wel 3 games kan je deze maand gratis downloaden en achteraf gewoon houden! In Rise of the Tomb Raider worden we meegenomen naar de begindagen van Lara Croft. Al klimmend en klauterend ga je op zoek naar de legendarische... Lees verder »

Download gratis Rise of the Tomb Raider »
Actie afgelopen

Gratis tickets Night of the Giants

Op woensdag 4 mei maakt het Antwerpse Sportpaleis zich klaar voor de zevende Night of the Giants, de basketbalwedstrijd waarvoor Port of Antwerp Giants de vertrouwde Lotto Arena inruilt voor het grote Sportpaleis. Bij de vorige editie zakten maar liefst 17.135 af naar het Sportpaleis. Meteen een toeschouwersrecord voor een Belgische basketbalwedstrijd! Zin om samen met... Lees verder »

Bestel je gratis tickets voor Night of the Giants »
Actie afgelopen

Gratis naar het Sportpaleis voor basketbalwedstrijd

De Port of Antwerp Giants willen op 15 februari hun kwartfinale van de Belgische basketbalbeker tegen Charleroi in een echte heksenketel afwerken. Daarom verhuizen ze voor één keer van de Lotto Arena naar het naburige Sportpaleis en mogen 14.000 fans er gratis in. ‘We willen een NBA-sfeer creëren’, luidt het bij de Giants. Port of... Lees verder »

 »