Ben je op zoek naar betalen?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over betalen
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

€ 50 cadeau bij elke nieuwe gratis Keytrade rekening!

Wat dacht je van een gratis rekening met daarop meteen een mooi startbedrag van € 50? Het kan enkel bij Keytrade Bank, want ze herhalen hun stunt van de voorbije jaren nogmaals! De enige voorwaarde is dat je je rekening via onderstaande link opent. Je hoeft enkel de promotiecode  MM8633940186 in te vullen bij jouw aanvraag.... Lees verder »

Open je gratis Keytraderekening en krijg € 50 cadeau »
Actie afgelopen

Gratis opwaarderen en betalen met de VIABUY Prepaid Mastercard

Nee, hoogwaardige prepaid-kaarten hoeven niet duur te zijn. De VIABUY Prepaid Mastercard is vrij van jaarlijkse kosten voor de eerste drie jaar. Alledaagse functies, zoals het opwaarderen en betalen met de VIABUY Prepaid Mastercard en online bankieren, zijn gratis. De kaart is eenvoudig te bestellen zonder BKR-toetsing en zonder bewijs van inkomen. In de prijs... Lees verder »

Bestel je kaart »
Actie afgelopen

Gratis 3 jaar lang een prepaid kredietkaart

Vrijblijvend drie jaar lang een prepaid kredietkaart. Zonder verplichting! Ben jij al op vakantie geweest dit jaar? Dan weet je hoe handig het is om een kredietkaart bij je te hebben. Je bankkaart wordt immers niet overal geaccepteerd. En ook wanneer je online aankopen doet, is het zeer makkelijk om over een kredietkaart te beschikken. Vraag daarom nu een VIABUY... Lees verder »

Vraag de VIABUY prepaid kredietkaart gratis aan »