Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

€ 50 cadeau bij elke nieuwe gratis Keytrade rekening!

Aanbieding afgelopen 11/07/2019 Gratis Diensten, Gratis Geld, Gratis Producten
Keytrade

Wat dacht je van een gratis rekening met daarop meteen een mooi startbedrag van € 50?

Het kan enkel bij Keytrade Bank, want ze herhalen hun stunt van de voorbije jaren nogmaals!

De enige voorwaarde is dat je je rekening via onderstaande link opent. Je hoeft enkel de promotiecode  MM8633940186 in te vullen bij jouw aanvraag.

Bovendien verdien je bij Keytrade Bank geld! Zo geven ze jou € 0,05 cadeau per transactie die je uitvoert, en dit zowel voor overschrijvingen naar andere rekeningen als voor winkelaankopen die je met je gratis bankkaart betaalt.

5 cent lijkt misschien niet veel, maar als je bedenkt hoeveel overschrijvingen je op maandbasis uitvoert of hoe vaak je tegenwoordig betaalt met je bankkaart, kom je al snel op een aardig bedrag uit.

En waar andere banken jaarlijkse beheerskosten aanrekenen voor een eenvoudige zichtrekening, is – je raadt het al – ook deze volledig gratis bij Keytrade Bank!

Naast de zichtrekening is ook de bankkaart inbegrepen én is zelfs de VISA Classic kaart gratis op voorwaarde dat je minstens 12 transacties per jaar uitvoert.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties (2)

 • Frederik Ceulemans schreef:

  ik heb een nieuwe rekening geopend sinds 14/10/2018 voor de actie “50€” via peterschap maar heb mijn bonus nog steeds niet gekregen! ook mijn peter heeft zijn bonus nog niet gekregen.Vorige week nog voor getelefoneerd…maar er was iets met de papieren..Mooie beloftes van Keytrade???graag hadden wij onze bonus zo snel mogelijk gestort gekregen.
  Anders zullen we onze rekeningen moeten opzeggen..

  • Chloe schreef:

   Beste,

   Jammer dat dit misgegaan is. Contact opnemen met Keytrade is inderdaad de beste optie. Verder kunnen wij je hiermee niet helpen, vrees ik. Als makers van gratis.be communiceren wij enkel de acties. Hopelijk komt dit alsnog goed.

   Vriendelijke groeten van het gratis.be-team

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!

De allerbeste aanbiedingen