Ben je op zoek naar bankieren?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over bankieren
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Open een rekening bij Keyplan en verdien geld

Een bank die jou betaalt? Bij Keytrade doen ze het! Keypack is het nieuwe all-in-one rekeningpakket voor dagelijks bankieren. Apps, rekeningen, kaarten,… alles is inbegrepen én bovendien helemaal gratis. Als je je tijdens de maand november aansluit bij Keyplan krijg je 5 cent per uitgevoerde verrichting! Je verdient dus geld terwijl je spendeert. Wacht niet te lang en sluit... Lees verder »

Open nu je Keypack rekening »

Gratis zichtrekening mét €50 cadeau bij Keytrade

Waarom het gras soms wel groener is aan de overkant? Omdat je de overstap naar Keytradebank moet overwegen en al helemaal als je klant bent bij een (groot)bank die kosten aanrekent voor het gebruik van een zichtrekening. Als je nu de overstap maakt naar Keytradebank, geniet je niet alleen van een gratis zichtrekening, maar krijg... Lees verder »

Open snel je gratis zichtrekening en krijg €50 cadeau »

€ 50 cadeau bij elke nieuwe gratis Keytrade rekening!

Wat dacht je van een gratis rekening met daarop meteen een mooi startbedrag van € 50? Het kan enkel bij Keytrade Bank, want ze herhalen hun stunt van de voorbije jaren nogmaals! De enige voorwaarde is dat je je rekening via onderstaande link opent. Je hoeft enkel de promotiecode  MM8633940186 in te vullen bij jouw aanvraag.... Lees verder »

Open je gratis Keytraderekening en krijg € 50 cadeau »
Actie afgelopen

Verdien geld met een gratis Keytrade-rekening!

Veel banken rekenen maandelijkse beheerskosten aan voor een simpele zichtrekening. Dit kan algauw tientallen euro’s per jaar kosten. Gelukkig zijn er ook alternatieven! Een online zichtrekening openen bij Keytrade Bank is kosteloos én je verdient er bovendien zelf nog aan! De online zichtrekening is niet alleen gratis, je wordt namelijk nog eens beloond per transactie... Lees verder »

Open je gratis zichtrekening bij Keytradebank »
Actie afgelopen

Gratis € 50 (of een pot verf) bij Hello Bank!

Ondanks het feit dat onze muren hier en daar wel een likje verf kunnen gebruiken, kiezen wij toch voor de € 50 van Hello Bank! Het enige wat je hiervoor moet doen, is een gratis zichtrekening openen voor 30/04/2017. Na je aanvraag ontvang je per post je Hello box met kaartlezer, je Hello bankkaart en... Lees verder »

Open je Hello Bank! rekening en krijg € 50 cadeau »
Actie afgelopen

Gratis 50 euro bij Fortuneo Bank

Heb jij van beleggen niet veel kaas gegeten? Dan brengt Fortuneo Bank hier misschien wel verandering in! Open nu een GRATIS effectenrekening bij Fortuneo Bank en praat binnenkort over aandelen, fondsen en obligaties alsof je nooit anders gedaan hebt! En, ook niet onbelangrijk, als je nu je rekening opent, krijg je meteen 50 euro cadeau... Lees verder »

Open je gratis beursrekening en krijg 50 euro cadeau »
Actie afgelopen

Gratis zichtrekening bij Record Bank én win 100 euro!

Open voor 31 oktober een gratis zichtrekening bij Record Bank en maak dagelijks kans op een cadeaucheque van 100 euro! Ook de bestaande klanten worden niet vergeten, want twee gelukkige klanten winnen elk het mooie ronde bedrag van 2.000 euro! Record Bank deed een vergelijking met alle andere banken en kwam tot de vaststelling dat lang... Lees verder »

Open je gratis zichtrekening bij Record Bank en win 100 euro »
Actie afgelopen

Gratis rekening met 25 euro bij Hello Bank!

Zeg maar snel Hello tegen Hello Bank, want als je er voor 15 februari een gratis zichtrekening opent, krijg je hier een storting van 25 euro op. De enige voorwaarde om dit geschenk te ontvangen, is dat je minstens 25 transacties uitvoert voor 30/06/2015. Maar dat kan toch geen probleem zijn! Als je uitrekent hoe vaak... Lees verder »

Vraag je gratis Hello rekening met cadeau van 25 euro aan »
Actie afgelopen

30 euro cadeau bij elke nieuwe gratis Keytrade rekening!

Update: De laatste week is ingegaan om te profiteren van deze unieke actie! Vraag nu je gratis rekening met 30 euro aan voor het te laat is! Sluit het jaar 2014 in schoonheid af, want ook nu kan je bij Keytradebank een gratis rekening openen met daarop een mooi eindejaarscadeau van 30 euro! De enige... Lees verder »

Open je gratis zichtrekening bij Keytradebank en krijg 30 euro cadeau »
Actie afgelopen

30 euro cadeau bij elke nieuwe gratis Keytrade rekening!

Tradities zijn er om in ere gehouden te worden, moeten ze bij Keytradebank gedacht hebben, want ook nu hebben ze hun 30 euro-actie verlengd, en dit tot eind juni. Wie nog geen aanvraag gedaan heeft, krijgt dus nog een extra kans! Grijp ze nu! Na het grote succes van de vorige acties kon Keytradebank in... Lees verder »

Open je gratis zichtrekening bij Keytradebank en krijg 30 euro cadeau »