Heb je nu nog steeds geen rekening bij Keytrade Bank geopend? Zonde, maar het is nog altijd niet te laat, want met de nieuwe actie krijg je niet alleen een gratis zichtrekening bij Keytrade Bank, je krijgt er ook nog eens €50 op gestort door de bank.

De enige voorwaarde die je hiervoor moet vervullen, is dat je zelf ook een storting van €50 doet op deze rekening. Maar dat kan toch geen probleem zijn? Zeker niet als je alle voordelen van een gratis Keytrade rekening te horen krijgt. Zo is de zichtrekening volledig gratis en betaal je dus geen maandelijkse beheerskosten die verschillende grootbanken wel durven aanrekenen.

Daarnaast is ook de bankkaart volledig gratis en kan je ook gebruik maken van een gratis kredietkaart. En het wordt nog interessanter als we je vertellen dat je 5 eurocent per verrichting betaald krijgt en dit tot een maximumbedrag van €2,5 per maand. De actie loopt nog tot en met 30 november. Let er zeker op dat de promotiecode MM8634300906 vermeld staat bij aanvraag van je gratis rekening.