Ben je op zoek naar visa?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over visa
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis zichtrekening mét €50 cadeau bij Keytrade

Waarom het gras soms wel groener is aan de overkant? Omdat je de overstap naar Keytradebank moet overwegen en al helemaal als je klant bent bij een (groot)bank die kosten aanrekent voor het gebruik van een zichtrekening. Als je nu de overstap maakt naar Keytradebank, geniet je niet alleen van een gratis zichtrekening, maar krijg... Lees verder »

Open snel je gratis zichtrekening en krijg €50 cadeau »

€ 50 cadeau bij elke nieuwe gratis Keytrade rekening!

Wat dacht je van een gratis rekening met daarop meteen een mooi startbedrag van € 50? Het kan enkel bij Keytrade Bank, want ze herhalen hun stunt van de voorbije jaren nogmaals! De enige voorwaarde is dat je je rekening via onderstaande link opent. Je hoeft enkel de promotiecode  MM8633940186 in te vullen bij jouw aanvraag.... Lees verder »

Open je gratis Keytraderekening en krijg € 50 cadeau »
Actie afgelopen

Gratis 3 jaar lang een prepaid kredietkaart

Vrijblijvend drie jaar lang een prepaid kredietkaart. Zonder verplichting! Ben jij al op vakantie geweest dit jaar? Dan weet je hoe handig het is om een kredietkaart bij je te hebben. Je bankkaart wordt immers niet overal geaccepteerd. En ook wanneer je online aankopen doet, is het zeer makkelijk om over een kredietkaart te beschikken. Vraag daarom nu een VIABUY... Lees verder »

Vraag de VIABUY prepaid kredietkaart gratis aan »