Ben je op zoek naar bpost?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over bpost
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Stuur gratis een gepersonaliseerde postkaart

Op 21 september is het Wereld Dementie Dag, het sein voor de Alzheimer Liga Vlaanderen en Bpost om dementie figuurlijk maar ook letterlijk op de kaart te zetten! Dankzij de Alzheimer Liga kan je gratis een gepersonaliseerde Mobile Postcard sturen, want kaartjes helpen nu eenmaal om herinneringen levendig te houden. Verstuur je gratis kaartje via... Lees verder »

Verstuur gratis je gepersonaliseerde kaart »
Actie afgelopen

Gratis complimentjes sturen via Bpost

In principe hebben jullie allemaal weer een kaartje van Bpost ontvangen, speciaal ontworpen voor Internationale Complimentendag op 1 maart! Het is altijd leuk om een complimentje te krijgen, dus waarom zou je er geen gratis versturen naar je lieve echtgenoot, coolste nicht of tofste collega? Je hebt de keuze uit heel wat leuke stickers met... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis briefje van Sinterklaas

Net zoals vorige jaren helpt bpost de Sint met een heus Sintsecretariaat om de vele brieven die de kinderen Hem sturen, te beantwoorden. En sinds begin november zijn ook de Kerstzegels verkrijgbaar die dit jaar door leerlingen ontworpen zijn. De Sint heeft alweer de handen vol met de vele brieven die zijn brievenbus overspoelen. Vele... Lees verder »

 »