Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Stuur 10 gratis postkaarten via Bpost

20/03/2020 Gratis Diensten, Gratis Producten
Kaartje sturen

Je mag je grootouders dan wel niet bezoeken, maar waarom verras je ze niet met een kaartje? Je gaat ze er een enorm groot plezier mee doen. Of misschien is je beste vriend(in) binnenkort wel jarig? Hoe leuk zou het zijn als er een gepersonaliseerde kaart in zijn of haar brievenbus belandt.

In deze moeilijke tijden moeten we contact blijven houden met al wie ons lief is. Start er vandaag nog mee! Dankzij Bpost kan je gratis 10 gepersonaliseerde postkaarten versturen.

Hoe? Simpel, download gratis de Mobile Postcard app en gebruik telkens de code LOVEYOU wanneer je een kaartje verstuurt.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!