Ben je op zoek naar broodrooster?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over broodrooster
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis culinair cadeau bij Test Aankoop

Ben jij ook zo verzot op koken? Dan is dit een deal die je niet wil missen. Want momenteel krijg je bij een proefabonnement van Test Aankoop een gratis culinair cadeau. Zo kun je kiezen tussen een broodrooster, een plancha, donutmaker, koffiemachine of keukenrobot! Een proefabonnement kost je slechts € 2 gedurende 2 maanden en daar komen alle... Lees verder »

Haal je culinair geschenk in huis »
Actie afgelopen

Win voor 900 euro aan elektrische ontbijt-toestellen!

Niets heerlijker dan de dag te beginnen met een stevig ontbijt… Of misschien wil je je partner in het weekend wel verrassen met een lekker zelfgemaakt ontbijt? Dan komen enkele elektrische toestellen zeker van pas! En het wordt nog beter, want Goedeplannen geeft voor 900 euro aan elektrische toestellen weg, en dit allemaal in functie... Lees verder »

Doe mee en win voor 900 euro aan elektrische toestellen »
Actie afgelopen

Win een Nutella broodrooster en fruitpers

Bij Nutella kan je nog altijd elke dag meedoen om een van de tien leuke broodroosters en fruitpersen te winnen. Je moet nu zelfs geen fan meer worden of het spel spelen om te kunnen winnen. Enkel je naam en adresgegevens invullen + de volgende code: NNNUUU1 Hier is een tip voor de schiftingsvraag: het... Lees verder »

 »