Niets heerlijker dan de dag te beginnen met een stevig ontbijt... Of misschien wil je je partner in het weekend wel verrassen met een lekker zelfgemaakt ontbijt?

Dan komen enkele elektrische toestellen zeker van pas! En het wordt nog beter, want Goedeplannen geeft voor 900 euro aan elektrische toestellen weg, en dit allemaal in functie van het ontbijt.

De Philips Saeco Intelia espressomachine met melkopschuimer met een prijskaartje van 550 euro springt er meteen bovenuit! Zeg niet zomaar koffie tegen deze overheerlijke espresso!

Daarnaast maken ook de Moulinex spacentrifuge van 250 euro en de Kenwood broodrooster en de Russel Hobbs Cottage waterkoker van elk 50 euro deel uit van dit indrukwekkend prijzenpakket.

Omdat de komende weken alles in het teken van Halloween staat, ligt ook de wedstrijdvraag in het verlengde hiervan. Kinderen zijn niet dom en vragen dus zeker geen tandpasta of groenten wanneer ze aanbellen bij Halloween, maar uiteraard wel snoep!

Doe nog vlug een gooi naar het aantal deelnemers bij het afsluiten van de wedstrijd op 16 december om middernacht en wie weet trakteer jij je vriend(in) binnenkort op een lekkere toast met een zachtgekookt eitje, aangevuld met een lekker vers fruitsapje en een heerlijke espresso!

Wij zien het al helemaal zitten! Jij ook?