Ben je op zoek naar dieet?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over dieet
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Probeer 1 maand gratis de nieuwe WW app

Mogelijk zijn er ook bij jou wat ongewenste coronakilo’s bijgekomen? Wil je hier graag voor de zomer nog komaf mee maken? Koop dan snel Dag Allemaal of Story van deze week en profiteer 1 maand lang gratis van de vernieuwde Weight Watchers app. Het nieuwe ‘MijnWW+ programma’ maakt zelfstandig afvallen haalbaar én tof voor iedereen,... Lees verder »

Ontdek nog meer gratis aanbiedingen »

Gratis starterskit om je Cholesterol te verlagen

Cholesterol is een belangrijke stof in ons lichaam waar we aandacht aan moeten besteden. Wij hebben cholesterol nodig in ons lichaam omdat deze stof diverse belangrijke functies vervult. Een teveel aan cholesterol kan echter gevaarlijk zijn met het ontstaan van hart- en vaatziekten als gevolg. Hierdoor is het belangrijk om aandachtig om te gaan met... Lees verder »

Verkrijg je cholesterol starterskit »
Actie afgelopen

Geraspte kaas Weight Watchers 100% terugbetaald

Heb je dit weekend of begin volgende week een bezoekje aan een Match- of Smatch-supermarkt gepland? Vergeet dan zeker geen zakje geraspte kaas van Weight Watchers van 150 gram aan je winkelkar toe te voegen. Het product werd uitgeroepen tot ‘product van de week’ en krijg je tot en met dinsdag 30 maart volledig terugbetaald... Lees verder »

Ontdek deze en andere leuke acties in de folder »
Actie afgelopen

Gratis maand WW (voorheen Weight Watchers)

Wil jij graag een beetje afvallen en een gezondere levensstijl aannemen? Laat het dan niet alleen bij een voornemen blijven, maar doe er effectief iets aan. En wel nu! Je eerste maand is tijdelijk gratis bij WW (voorheen Weight Watchers) en je betaalt momenteel geen aanmeldkosten. De enige voorwaarde is dat je intekent op een 13 maanden plan,... Lees verder »

Start je eerste maand gratis bij WW »
Actie afgelopen

Gratis kortingsbonnen voor Weight Watchers producten

Slimmer eten, meer bewegen en vooral: ervoor zorgen dat jij je top voelt. Daar draait het allemaal om bij Weight Watchers. Het gamma producten is speciaal ontworpen voor iedereen die voor een succesvol dieet wil gaan! Wil jij korting ontvangen op producten van Weight Watchers in de supermarkt? Ontdek dan snel de gratis nieuwste kortingsbonnen!... Lees verder »

Kies hier je kortingsbonnen »
Actie afgelopen

Bereken je BMI en krijg vrijblijvend advies

Fantastisch, het is lente! En de zomer komt eraan. Tijd om, letterlijk en figuurlijk, de balans op te maken en je klaar te stomen voor bikini-weer! Benieuwd of je een gezond en normaal lichaamsgewicht hebt? Via een eenvoudige berekening kan dit voor jou snel gecontroleerd worden. En via de actie van Pharmaxx kan je er... Lees verder »

Bereken hier je BMI »
Actie afgelopen

XL-S Nutrition 100% terugbetaald

Heb jij – zonder veel resultaat – al heel wat diëten geprobeerd? Probeer dan eens de afslankshake van XL-S Nutrition. Dankzij de hoge densiteit aan voedingsstoffen krijg je een verzadigd gevoel en kan je lichaam sneller vet verbranden. Benieuwd? Koop nu één pak XL-S Nutrition Vanille of Chocolade en krijg je aankoop 100% terugbetaald via... Lees verder »

Vraag de terugbetaling van je XL-S Nutrition aankoop aan »
Actie afgelopen

Enkel vandaag is je 2de maand gratis bij Weight Watchers

Wil je dringend enkele kilo’s kwijt voor de komende zomermaanden? Teken dan vandaag 18 juni en dan ook enkel vandaag in op een Weight Watchers plan en krijg je tweede maand gratis. Zo betaal je slechts € 22,95 voor 2 maanden. Hoeven we Weight Watchers nog voor te stellen? Het is niet alleen het bekendste... Lees verder »

Teken vandaag in en krijg je 2de maand gratis bij Weight Watchers »
Actie afgelopen

Atkins dieetdrink 100% terugbetaald

Koop nu een Atkins dieetdrink en krijg je aankoop 100% terugbetaald. Winkel: Kruidvat Geldig tot: 11 september 2016 Wil je graag wat afvallen, maar geloof je niet echt in de heilzame werking van dieetdrankjes? Probeer de Atkins dieetdrink dan zeker gratis uit! Je dient je aanvraag online in te dienen voor 25/09/2016. Product: Atkins dieetdrink (chocolade... Lees verder »

Vraag de terugbetaling van je Atkins sportdrink aan »
Actie afgelopen

1ste maand gratis + gratis SaladMaker bij Weight Watchers!

Was een van jouw goede voornemens voor het nieuwe jaar afvallen, maar is hier nog niet veel van in huis gekomen? Start dan nu – beter laat dan nooit – met Weight Watchers en zie de kilo’s er gaandeweg afvliegen! Tijdelijk is je eerste maand bij Weight Watchers gratis, betaal je geen inschrijvingsgeld én krijg... Lees verder »

Geniet van je gratis maand én gratis Philips SaladMaker »
Actie afgelopen

14 kilo afvallen of Raspberry Ketone 100% terugbetaald!

Mogen er wat kilootjes af voor de zomer? Probeer met 100% terugbetaald garantie dit revolutionaire nieuwe product, Raspberry Ketone op basis van frambozen extracten. Het je natuurlijk en veilig om overtollige kilo’s kwijt te raken, zonder sport en zonder speciaal dieet. Klinkt ongelooflijk? Toch is het waar, anders zouden ze deze garantie niet geven: ben... Lees verder »

Bekijk gratis de video van Dr. Oz over Raspberry Ketone »
Actie afgelopen

Gratis proefpakket Gerlinéa

Afvallen blijft voor veel mensen een van de jaarlijks terugkomende goede voornemens. Jammer genoeg lukt dit niet altijd voor iedereen… Misschien kan Gerlinéa je hier wel mee helpen. Dit bedrijf werd in 1996 in België gelanceerd en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider op het vlak van afslankproducten in grote winkelketens. In het gamma zitten verschillende... Lees verder »

Vraag je gratis proefpakket van Gerlinéa aan »
Actie afgelopen

Test de citroensapkuur mét tevredenheidsgarantie

De originele citroensapkuur is één van ’s werelds bekendste én meest succesvolle afslankkuren. De vet oplossende eigenschappen maken van deze kuur een echte vetvreter! De citroensapkuur bestaat nu ook in de vorm van handige gelules. Dit heeft als voordeel dat de kuur nog krachtiger werkt door de hogere concentratie in de gelules. De kuur is... Lees verder »

Probeer de citroensapkuur uit mét tevredenheidsgarantie »
Actie afgelopen

Gratis begeleiding bij je Innéov-dieetplan

Wil je tegen de zomervakantie graag nog wat overtollige kilo’s kwijt, en wil je dit vooral op een gezonde en verantwoorde manier bereiken? Schrijf je dan gratis in op het Innéov-dieetplan en geniet van gratis begeleiding tijdens je vermageringsproces. Uit onderzoek blijkt dat een slordige 94 % van de vrouwen in een Innéov-dieet slaagt. De... Lees verder »

Schrijf je gratis in voor een innéov-dieetplan »