Ben je op zoek naar ebook?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over ebook
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis feestelijk receptenboekje Tiense Suiker

Heb je nog wat last-minute inspiratie nodig voor je nieuwjaarsmenu? Tiense suiker helpt je op weg met enkele lekkere receptjes, gebundeld in een handig receptenboekje. Waarom niet starten met een mocktail? Volg het recept en tover een heerlijke mocktail van gekarameliseerde appels en peren op tafel. Als aperitiefhapje stellen ze een uiendip voor. Past perfect... Lees verder »

Download gratis het feestelijk receptenboekje »

Start je droomcarrière met het gratis eBook Personal Branding

Roest je vast op je werk? Staat maandagochtend altijd veel te snel voor de deur? Passion for Work doelt erop om mensen te inspireren hun droomjob of droombedrijf te realiseren via Personal Branding. 15 coaches verspreid over 19 locaties in Vlaanderen staan klaar om jou te begeleiden in de zoektocht naar het beste van jezelf. Via Personal Branding leer je jezelf... Lees verder »

Vraag hier je gratis eBook aan »

Tijdelijk gratis e-book: Analfabeet in Japan

Benieuwd hoe het dagelijkse leven in Japan er aan toe gaat? Wat staat er in de winkelrekken? Zijn er bakkers? Zijn de Japanners hoffelijk? Op al deze vragen biedt fotograaf Michiel Hendryckx een antwoord aan de hand van schitterend fotomateriaal en intrigerende verhalen. De gratis aanbieding van het eBook geldt tot augustus. Daarna wordt het gewoon verkocht, wees... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis boek over fotograferen van kinderen

In dit (mini) eBook vind je 25 tips voor het fotograferen van kinderen. Er zijn tips voor zowel beginnende als wat meer gevorderde fotografen. Een leuk eBook dus voor iedereen die wel eens kinderen fotografeert, van trotse ouder tot beroepsfotograaf. Je kan het eBook gratis downloaden als je je inschrijft op de Photofacts nieuwsbrief.... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Download gratis 'Hoe LinkedIn nu echt gebruiken'

Het boek ‘Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken. De Tweede, Volledig Herwerkte editie’ is het vervolg van het eerste werkboek ‘Hoe LinkedIn nu echt gebruiken’ uit 2009. Deze gratis downloadbare tweede editie staat boordevol nieuwe tips en strategieën. – de 5 Stappen Basis Strategie om Succesvol te zijn op LinkedIn. Ongeacht je functie. – passieve, actieve... Lees verder »

 »