Ben je op zoek naar energie besparen?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over energie besparen
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Laatste kans! Meet gratis je energieverbruik

Wist je dat je als slapende klant het meeste betaalt voor je energiefactuur? Regelmatig van energieleverancier wisselen is dus aangeraden. Vind je dit teveel moeite? Laat June energy je automatisch omschakelen naar de goedkoopste leverancier met hun gratis meettoestellen. Zo geniet je altijd van het goedkoopste energietarief en kan je tot €200 per jaar besparen.... Lees verder »

Ontvang je gratis meettoestellen »

Doe een gratis tariefcheck en bespaar op je energiefactuur

Tegenwoordig swingen de energieprijzen de pan uit, daarom is het essentieel om te besparen waar het kan. Besparenkan berekent voor jou hoe jij drastisch kan besparen op je energiefactuur. Doorloop vandaag nog de gratis tariefcheck van Besparenkan en bespaar tot wel € 365 op je eindfactuur. Deze informatie wordt jou vestrekt door gecertificeerde adviseurs. Onderneem... Lees verder »

Doe een gratis tariefcheck  »

Besparen in het huishouden

De crisis is nog lang niet voorbij. Als je niet meer helemaal uitkomt met je maandelijkse salaris, en dit steeds krapper begint te worden, kun je op veel manieren geld besparen, maar het meest voor de hand liggende is om in en om je huis te beginnen. Er zijn hier genoeg manier om geld te... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Ontdek gratis hoe je kan besparen op je energiefactuur

Zit jij ook met een torenhoge energierekening? Dan is het misschien dringend tijd om over te stappen. Via Provenciale Energie Service kan je een gratis energie tariefcheck laten doen. Zo kan je tot wel € 463 besparen. Laat je gegevens achter voor 1 november en ontdek hoeveel je energiefactuur omlaag kan. Waar wacht je nog op?... Lees verder »

Ontdek hoeveel je kan besparen »
Actie afgelopen

Gratis offertes voor isolatie en zonnepanelen

Met de alsmaar duurder wordende energieprijzen zijn extra besparingsmaatregelen geen overbodige luxe. Companeo levert je gratis offertes voor de plaatsing van muur- of dakisolatie, voor de installatie van zonnepanelen of voor vochtbestrijding. Gewoon enkele vragen invullen met betrekking tot je huis en de werken die je wilt laten uitvoeren, volstaat om je gratis offertes te... Lees verder »

Vraag je gratis offerte voor muurisolatie aan »
Actie afgelopen

Gratis besparen op je energiefactuur!

Waarom  zou je zelf nog al je tijd en energie steken in het vergelijken van de verschillende elektriciteits- en gasleveranciers als een website dit werk voor jou opknapt? Je wordt toch langzamerhand knettergek na het analyseren van alle prijzen, formules, tarieven en kilowatturen! Laat je gratis én geheel vrijblijvend bijstaan door de diensten van Vergelijkhulp!... Lees verder »

Schrijf je in bij Vergelijkhulp en bespaar op je energiefactuur »