Ben je op zoek naar frankrijk?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over frankrijk
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Gratis brochure over investeren aan de haven te Frankrijk

Wist je dat het klassieke spaarboekje tegenwoordig amper nog iets opbrengt? Daarom zit investeren in vastgoed momenteel in de lift. Profiteer van de maandelijkse huuropbrengsten van je appartement aan de haven van Bologne-Sur-Mer te Frankrijk. Dankzij het fiscaal voordeel en de stijgende waarde van het havengebied kan dit een ideale investering zijn. Ontvang vrijblijvend gratis informatie over de mogelijke... Lees verder »

Ontvang je gratis brochure »
Actie afgelopen

Win een weekendje weg in La Roche-Posay!

Het merk La Roche-Posay, bekend van de huidverzorgingsproducten, organiseert een wedstrijd. Maar liefst 5 winnaars mogen gratis, met partner, een weekendje naar La Roche-Posay! Het dorpje La Roche-Posay ligt in Frankrijk, vlakbij de wereldberoemde bronnen van Spa. Inbegrepen in de hoofdprijs zijn vervoer, hotelovernachting, spa arrangement en diner. Daarnaast geeft La Roche-Posay 500 verpakkingen Hydreane... Lees verder »

Win een weekendje in La Roche-Posay! »
Actie afgelopen

Win een wijnreis door Frankrijk ter waarde van € 1000

Wil jij deze zomer naar Frankrijk, heerlijk wijnen proeven op zonnige terrasjes? Dit is je kans om een reischeque ter waarde van 1000 euro te winnen, inwisselbaar bij Thomas Cook en Jetair. De wedstrijd wordt georganiseerd door ATOUT France, de officiële toeristische dienst van Frankrijk. Betrouwbaar, dus! Om mee te doen, moet je 4 wijnstreken... Lees verder »

Klik de juiste antwoorden hier aan en win een wijnreis! »
Actie afgelopen

Tot -40% korting op vroegboek skivakantie

De zomervakantie is net voorbij. Is het niet te vroeg om al aan de skivakantie te denken? Als je graag veel korting wil niet, dan is het nu zelfs het ideale moment! Door nu een wintersport vakantie in Frankrijk te boeken, betaal je tot 40% minder dan vorig jaar! Hoe dat komt? De Belgische krokusvakantie... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Win een verblijf in de Champagne-Ardenne

Doe mee aan de wedstrijd en fotografeer zoveel mogelijk kraanvogels in 30 seconden. Win een arrangement in de champagnestreek of een citytrip naar Reims. Wij hadden er 46. Hoeveel jullie? Laat een bericht achter in de comments! Deze wedstrijd is georganiseerd door de officiële toeristische dienst van Frankrijk.... Lees verder »

 »